SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


VRB-006.A1

VRB-008

VRB-010


Se flere boliger  
 

Vrboska

Lei en ferieleilighet i vakre Vrboska på Hvar
Vrboska er en av kroatias vakreste landsbyer og et sant ferieparadis for alle som drømmer om en rolig ferie langt vekk fra påtrengende selgere, støyende discotek og tivoli.
Foruten et sjarmerende sentrum, hvor du finner flere gode restauranter, isbarer og koselige cafeer langs sjøen, kan landsbyen også by på usedvanlig vakker natur og et flott strandområde med diverse sportsaktiviteter og en hyggelig strandrestaurant.
Rundt landsbyen finner du mange vakre badebukter og klipper med krystallklart vann, ypperlige tur- og sykkelmuligheter, samt bussforbindelse til de andre landsbyene på øya.
Kroatiaperler har fått en rekke positive tilbakemeldinger fra våre kunder som har besøkt landsbyen.

Den idylliske fiskerlandsbyen ligger innerst i en lang og smal bukt på nordsiden av øya Hvar.
Vrboska i Kroatia er en idyllisk landsby på øya Hvar
Bukten ender opp i en kanal som kan krysses på små steinbruer. Langs kanalen ligger gamle steinhus fra middelalderen, hvor det er flere små koslige restauranter og barer på sommerstid.
Hele halvøyen utenfor landsbyen er avsatt til fritid og rekreasjon. Du kan finne deg din egen lille bukt, snorkle i det fantastisk klare vannet, sole deg på flotte klipper eller slå deg ned på hovedstranden hvor det finnes restaurant, isbar, sandbane for volleyball/fotball, utleie av surfebrett (surfeskole), pedalbåter og andre fasiliteter.
Området egner seg ypperlig for turer, sykkel, snorkling eller å slappe av med en bok. Det finnes også baner for tennis, håndball, basket og boule i Vrboska.

Vrboska er en populær destinasjon for seilere. Bukten er omgitt av vakre små strender med pinje-trær og krystallklart vann.
Hovedstranden i Vrboska
I Vrboska finnes cafeer, puber, isbarer og omlag ti restauranter på sommerstid. Restaurantenes spesialiteter er fersk sjømat og grillmat, men det lages også veldig god pizza. Prisnivået er svært behagelig for oss nordmenn. Her får du hovedretter fra 70 kr., pizza 40-50 kr., 1/2 liter øl ca. 20 kr. og 1 liter vin på restaurant fra 70 kr.
Har du lyst til å tilberede ditt eget måltid har Vrboska matvarebutikker, bakeri med ferskt brød fra klokken syv om morgenen, en liten slakterforretning og et vinutsalg med lokalprodusert vin. Butikkene åpner klokken syv om morgenen og holder åpent til langt på kveld, men noen tar siesta mellom 12 og 17 .

På en høyde bakenfor havnen ligger en kirke fra 1580 hvor viktige kulturminner er bevart. Fra toppen av kirken er det god utsikt over byen og seilbåtene som kommer seilende innover bukten på ettermiddagen.
I Vrboska kan du bo ved like ved sjøen
Vrboskas beliggenhet gjør den ideell for båter, og det finnes også en flott ACI marina her. Her kan du studere lukseriøse yachter og store flotte seilbåter som kommer inn om kvelden for å nyte sjømaten som servers på restaurantene her.

Vrboska har nydelige turveier langs sjøen rundt hele naturparken hvor de flotte pinjetrærne gir skygge på turen. Det går også en liten vei langs sjøen som bukter seg gjennom frodig og vakker natur, og forbinder Vrboska med nabobyen Jelsa som bare ligger 3 km unna. Mellom Vrboska og nabobyen Jelsa finnes det noen bukter hvor det er sandbunn, noe som er sjelden i Kroatia.
Det går også tur og sykkelveier innover på øya gjennom olivenlunder og vinmarker, og mellom alle landsbyene i området. Du kan leie sykkel og bil i Vrboska.
Det går også buss fra Vrboska til de fleste tettstedene på øya, til ferje-leiet og til den største og mest severdige byen på øya: Hvar by.I høysesong går det daglig båt fra Vrboska til Kroatias mest berømte bedestrand Zlatni rat, på naboøya Brac.
Split er også vel verdt et besøk blant annet på grunn av den gamle delen av byen som står på UNESCO´s liste over bevaringsverdige steder, og som også byr på gode shoppingmuligheter.

Klikk på bildene under for å se større versjon.


Hvar i Kroatia har det klareste vannet en kan tenke seg Vrboska i Kroatia med sine sjarmerende gamle steinhusHavnen i Vrboska
småbåthavn i Vrboska, HvarVrboska, Hvar, KroatiaEn av de mange fine badebuktene ved Vrboska
Vrboska - det autentiske KroatiaKveldsstemning i VrboskaKveldsstemning i Vrboska
Vrboska er en av Kroatias vakreste landsbyerBarn som leker på stranden i Vrboska, KroatiaKrystallklart vann på Hvar - Foto:Øivind Haugen
Lekende barn i vannet - VrboskaØya Hvar er ypperlig for turer på sykkelSykkeltur på Hvar kan anbefales
Gode muligheter for vannscooter og annen vannsport i KroatiaVrboska, Hvar - Kroatia
En av broene i VrboskaVrboskas beliggenhet er ideell for båter og det finnes en flott Marina herReisebeskrivelse

Nærmeste flyplass er Split. Fra Split kommer du til Vrboska ved å ta ferje til Starigrad hvor buss eller taxi tar deg videre (7 km), eller katamaran til Jelsa og taxi derfra (ca 4 km).
Fra Dubrovnik kan du enten ta buss til Split (ca 4,5 time) og så ferje derfra, eller båt via øya Korcula.

Mer detaljert informasjon får du tilsendt når reisen er bestilt. Se også beskrivelse under Øya Hvar.


                                                                                                                         Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra ferjekaia ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser