SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


SUT-025

SUT-007

SUT-001


Se flere boliger  
 

Sutivan

Sutivan sentrum som ligger langs båthavnen
Sutivan er et perfekt feriemål for deg som drømmer om en rolig ferie i en idyllisk landsby med mange fine strender og vakker natur. I det sjarmerende sentrumet som ligger langs båthavnen finner du kaffe- og isbarer, restauranter, bakeri og matvarebutikker. Landsbyen ligger kun 6 km fra Supetar, som er det største stedet på øya Brac, hvor ferjen fra Split kommer inn.

I Sutivan kan du ta livet helt med ro, eller leie deg en sykkel eller kano for å utforske nærområdet.

Sutivan er en flott liten landsby med mange vakre badebukter, og for de som liker å bade og sole seg fra klipper er det også gode muligheter for det. Her trenger ingen å ligge "på håndkleet til nabo'n". Vannet er helt krystallklart og blått og dermed ypperlig for snorkling.

Den lille idylliske badebyen ligger på en av Kroatias største øyer, Brac.
Krystallklart vann og flotte strender i Sutivan
Øya ligger rett utenfor Split, og det tar ca 45 minutter med ferjen som går mange ganger daglig. Øya Brac er frodig og vakker med olivenlunder, vinranker, mandarintrær og urter som dufter deilig. Leier du bil kan du utforske flere av øyas landsbyer og vakre strender, den meste kjente er Zlatni rat ved Bol.

Området rundt Sutivan har vært bebodd i ca 1700 år og tradisjonelt har innbyggerene levd av fiske og jordbruk. Langs havnen finnes mange gamle og idylliske steinhus, som kjennetegner denne delen av Kroatia. Noen av disse har stått her siden begynnelsen av 1500-tallet. Midt i byen ruver en stor og vakker kirke (St. Roko) som ble bygget i 1635.

I høysesong arrangeres det en del aktiviteter i sentrum om kveldene som f.eks klapa sang: Tradisjonell kroatisk a capella sang. Vakkert og stemningsfullt!

I Sutivan finnes cafeer, puber, isbarer og flere koselige restauranter.
Øya Brac ligger kun 45 min med båt fra Split
Restaurantenes spesialiteter er fersk sjømat og grillmat, men du får også veldig god pizza inspirert av nabolandet Italia.
Prisnivået i Sutivan er svært behagelig for oss nordmenn: Her får du hovedretter fra 50 kr, pizza 40-50 kr, 1/2 liter øl ca15 kr og 1 liter vin på restaurant fra 60 kr.

På begge sider av sentrum ligger det strender som perler på en snor langs en nydelig turvei. En av de største vikene har delvis sandbunn, men ellers er det de små rullesteinstrendene som er det vanlige her som ellers i Kroatia. Ved flere av strendene finner du koselige små cafeer hvor du får kjøpt en is eller noe kaldt å drikke.
Her kan du spasere fra den ene stranden til den andre, eller leie deg en sykkel for å se deg omkring i det vakre naturområdet rundt landsbyen. Det er også mulig å leie en liten båt eller kano, pedalbåter og surfebrett i Sutivan.


Om sommeren arrangeres den årlige ekstremsport festivalen "Vanka regule" her.
Det finnes også en naturpark ca 3 km utenfor Sutivan sentrum hvor man se forskjellige dyr (for det meste husdyr), spille sandvolleyball eller andre ballspill, og de har et fint lekeområde for barn. Les mer om Sutivan Nature Park her.
Vi har flere fine leiligheter og hus til leie nære stranden i SutivanIdylliske SutivanUte på øyene er det roligere og bedre plass på stranden enn på fastlandet
Sentrum av Sutivan, KroatiaTips om gode restauranter i Sutivan får en før avreise ved bestilling hos oss
Sutivan, Brac - stedet for deg som ønsker en avslappende badeferieTa det helt med ro på ferie i SutivanHyggelige små kaffebarer i Sutivan
Flotte bademuligheter i SutivanKroatia er kjent for sitt rene og klare vann
På begge sider av sentrum av Sutivan ligger flotte strenderSutivan, KroatiaI Sutivan kan en leie sykkel og utforske nærområdet
Sutivan er stedet for deg som ønsker en avslappende badeferieSutivan er ypperlig for en rolig familieferieI Sutivan kan du spasere fra den ene stranden til den andre
Havnen i Sutivan, øya BracUtsikt ned til sjøen i SutivanIdylliske Sutivan med sine vakre strender
I Kroatia får du god mat og drikke til en billig pengeSolnedgang i Sutivan på øya BracReisebeskrivelse

Til Sutivan kommer du ved å ta ferjen fra Split til Supetar (Brac) som går mange ganger om dagen. Turen tar ca 45 minutter og koster under 50 kroner. Fra ferjekaia er det enklest å ta taxi de siste kilometerene til Sutivan, men det går også lokalbusser.


                                                                                                                         Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra ferjekaia ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser