SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


POD-010

POD-040Se flere boliger  
 

Podgora

Ferie i Podgora, Kroatia
Podgora er en av de sjarmerende perlene på den vakre Makarska-kysten. Den ligger ca. 10km sør for Makarska - og blir populært kalt for "Prinsessen av Adriaterhavet".
Vannet er krystallklart, strendene er vakre og stemningen er god. Når det i tillegg er et rikelig utvalg av gode restauranter og koselige kafeer, ligger alt til rette for en vellykket ferie.

Podgora er oppdelt i 3 ulike områder; Den opprinnelige landsbyen, som er bygd opp rundt fiskerhavnen og marinaen, og som har beholdt sin autentiske sjarme. Deretter har man den bilfrie delen hvor de fleste turistene finner seg godt tilrette, og hvor man finner de fleste restaurantene og butikkene - samt et flott strandområde. Her kan det imidlertid bli ganske fullt i høysesongen - så det lønner seg å være tidlig ute for å kapre plass på stranden.
Lei en leilighet nær de fineste strendene i Podgora
Og sist men ikke minst har vi den sjarmerende lille bukten Caklje - som også har en flott havn, en nydelig strand, lokalbutikk og et par restauranter.
De fleste av våre boliger ligger i den førstnevnte delen.

Podgora er et drømmested for de som ønsker å nyte det late livet, med lange dager på stranden, og å nyte et godt måltid mat om kvelden. For de som derimot ønsker en mere aktiv ferie er det muligheter både for tennis, volleyball, basketball og boccia - foruten supre sykkelmuligheter og turfasiliteter. Det finnes også vannsportsaktiviteter som vannski, windsurfing, parasailing og vannscooter. I tillegg til at man kan ta kurs for vannski eller dykking hvis man ønsker det.For de modigste og mest eventyrlystne kan man også forsøke hanglider, fallskjerm eller paraglider fra toppen av Biokovo.
Podgora er en av de sjarmerende perlene på Makarska-kysten.
Eller hva med en god spasertur til den høyeste toppen av Biokovofjellene -Sveti Jure - som ruver 1762 meter over havet?

Langs sjøen i Podgora går det en flott strandpromenade som strekker seg over flere kilometer og som derfor egner seg ypperlig for spaserturer eller sykkelturer. Her kan man gå fra Caklje - hvor det også finnes et flott utkikkspunkt på sørsiden av bukten, og helt til enden av de fine strandområdene på nordsiden av Podgora. Underveis er mange muligheter for å ta seg en forfriskende dukkert, eller nye noe kaldt å drikke på en av de mange hyggelige restaurantene som ligger langs denne promenaden.

Hvis man ønsker å oppleve flere av de koselige små landsbyene langs Makarska-kysten, eller man ønsker å ta turen inn til Makarska by en dag, så er disse kun en kort buss- eller taxitur unna.


Anbefalinger på restauranter og andre gode råd og tips får man i reiseinformasjonen vi sender ut til våre kunder i god tid før avreise.


Feriebyen PodgoraOmrådet ved Podgora er ypperlig for sykkelturerStrandferie på Makarskakysten
Kroatia er kjent for sitt rene og klare vannMakarskakysten har strender med krystallklart vannMakarskakysten er en svært populær destinasjon
Stranden i Podgora, KroatiaFiskehavnen og marinaen i PodgoraHavnen i Podgora
Strand, sol og klart vann på ferie langs MakarskakystenStatue i PodgoraLekeplass i Podgora
Kroatia kan by på god mat og drikke til rimelige priserPodgora er stedet for en hyggelig ferieSjarmerende Podgora
Båt med fersk frukt i PodgoraSøk skygge under pinjetrærne på stranden i KroatiaLei en leilighet i Podgora og opplev Kroatias autentiske sjarme
TuristtogetFerie i Podgora, KroatiaBestiller du hos Kroatiaperler får du tilsendt tips om gode restauranter i Podgora
Vakker solnedgang i Podgora, KroatiaRikelig utvalg av gode restauranter i PodgoraFerier i vakre Podgora på Makarskas vakre kyst
Avslappende ferie på stranden i KroatiaMakarskakysten har godt utvalg av vannsportaktiviteterStranden i Podgora, Kroatia
Podgora er stedet for deg som ønsker nyte late dager på strandenMakarskakysten med sine vakreste strenderReisebeskrivelse

Til Podgora kommer du med buss eller bil fra Split og Dubrovnik. Fra Split går det buss minst hver time i høysesongen, turen tar ca. 1,5 time. Fra Dubrovnik går det buss ca annenhver time, og denne turen tar ca 3 timer. Bussene er av god kvalitet og har både aircondition og toalett.


                                                                                                                         Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra flyplassen ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser