SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Søk ferieboliger    Leiebetingelser   

Kulturelle skatter


Kroatia har svært mange flotte, idylliske og vel bevarte landsbyer av varierende størrelse, og mange av disse er på Unescos liste over verdens kulturarv. Flere av byene har spennende historie og kulturelle skatter som for eksempel gamlebyene i Dubrovnik og Split. Påvirkning fra de forskjellige herredømmene som har styrt Kroatia opp gjennom tidene og mange erobringsforsøk har satt sitt preg både på arkitekturen og på plassering av sentrum i de fleste tettstedene. Mange sentrum ligger ute på en liten halvøy og er gjerne tilknyttet et festningsverk eller har bymur. Se for eksempel på Rovinj, Zadar, Primosten, Trogir, Korcula og Dubrovnik. Innenfor bymurene oser det av sjarm i de smale gatene!

Perlene (stedene) står sterkt i fokus hos oss i Kroatiaperler, og vi har valgt å kun tilby de stedene vi liker best. Vi vektlegger at stedet skal ha flere kvaliteter enn fine strender og moderne leiligheter. Våre perler ligger alle ved havet og er severdige enten i form av vakker natur, sjarmerende sentrum, kulturelle skatter eller alt dette! Det å tusle rundt i en idyllisk landsby eller følge livet fra en trivelig kaffebar på et interessant tettsted er etter vår mening en svært viktig og hyggelig del av ferien. Hos oss er du garantert å få oppleve dette, og i tillegg er leiligheten og stranden innenfor kort gåavstand!

Hvilken av perlene du liker best er opp til deg å bestemme.
På kartet nedenfor kan du trykke deg inn på stedene og lese detaljert beskrivelse.
Ønsker du noe mer veiledning kan du også finne tips på denne nettsiden.


Vis (Komiza) Primosten Øya Hvar (Hvar by, Starigrad, Jelsa, Vrboska, Ivan Dolac/Zavala) Moscenicka Draga Rovinj Cres Split Korcula (Korcula by, Lumbarda) Baska Voda / Brela Makarska Igrane Lopud Dubrovnik Cavtat Brac (Bol) Fazana Rabac Baska Zadar Preko Vodice Trogir
  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser