SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


IGR-008

IGR-005


Se flere boliger  
 

Igrane

Lei en ferieleilighet i idylliske Igrane på Makarskakysten
Drømmer du om en rolig ferie i en idyllisk landsby omgitt av flotte strender og vakker natur? Da er Igrane stedet! Landsbyen har en lang og vakker strand omgitt av pinjetrær og palmer midt i sentrum, samt flere fine strender i området rundt. Bak landsbyen ruver den steile fjellkjeden Biokovo som er 1762m på høyeste punkt, og bidrar til den dramatiske og vakre naturen som området er kjent for. Igrane er et utmerket sted for en avslappende og rolig famileferie, med gode restauranter og diverse aktiviteter for store og små å ta seg til.

Igrane er en sjarmerende fiskelandsby som ligger langs den kjente Makarska-kysten som betegnes som den vakreste kyststrekningen i Kroatia. Landsbyen er et godt utgangspunkt for å utforske den vakre kyststrekningen uten å bo i de mest turistifiserte områdene med overfylte strender.
Den lange stranden i Igrane
Igrane ligger kun 15 km syd for byen Makarska, og leier du bil en dag er heller ikke veien til Mostar i Bosnia lang.

Langs den koselige strandpromenaden ligger det flere små restauranter og caféer. Her kan man slappe av i skyggen av pinjetrærne og nyte utsikten over sjø og fjell, mens en og annen fiskebåt putrer ut for å forskyne restaurantene med fersk sjømat. Foruten fersk sjømat serverer restaurantene tradisjonelle kroatiske retter, grillmat og pizza. Her får du også is, kaldt drikke og ulike typer kaffe. Prisene på mat og drikkevarer på restaurantene er under det halve av hva vi er vant med i Norge, og rimeligere enn i Makarska by. Prisene på overnatting er også lavere i Igrane enn mange andre steder langs Makarska-kysten. Kroatiaperler har et godt utvalg av leiligheter med meget god standard, kort gangavstand til stranden og vakker utsikt over sjøen i Igrane.
Ferie for hele familien i Igrane, Kroatia
Igrane har også det man trenger for å tilberede et hyggelig måltid på eget bosted. Her finnes dagligvarer, og bakeri med ferskt brød og gode kaker, som er åpne fra klokken 7 om morgenen.

Selvom Igrane er en liten landsby er det nok å gjøre her. Langs kysten går det en liten vei til neste landby som egner seg godt for sykkel/spaserturer. Du får leid både båt, kano, bil og scooter i Igrane. Det finnes også ulike former for vannsport (vannski, banana-boat, windsurfing etc. ), dykkesenter, tennis og fotballbane i Igrane. Det er flere mulighet for utflukter, bla. båtturer til Hvar og Korcula, rafting og fjellturer i fjellene bak byen.

Foruten den lange fine bystranden finnes det også flere andre fine strender i området. Langs kysten går det en liten vei til neste landby som egner seg godt for sykkel og spaserturer.Hovedveien mellom Split og Dubrovnik går rett ovenfor landsbyen og det er dermed mulighet for å bli med lokalbussen som vanligvis går annenhver time. Makarska ligger kun 15 km fra Igrane og er en større turistby med en rekke restauranter, butikker og alt annet hva et turistresort kan by på. Split , ca 8 mil nord for Igrane, er en flott by å besøke både for de som er interesert i kultur og historie, og for de som liker å handle litt. Dubrovnik som ligger ca 15 mil syd for Igrane, er et landemerke som alle bør ta seg tid til å besøke. Likeledes er Mostar i Bosnia, ca 10 mil øst for Igrane, med sin hyggelige gamleby og historiske sus over Mostar bro. Det går busser til både Dubrovnik, Split og Mostar flere ganger om dagen.


Makarskakysten Stranden i Igrane
Ferie i IgraneIgrane, Makarskakysten
Ferie i IgraneFrodige MakarskakystenReisebeskrivelse

Igrane ligger lengst syd på Makarska-kysten, ca 2 timer med bil fra Dubrovnik og 1,5 timer fra Split. Fra Split går det buss minst hver time i høysesongen, turen tar omlag 1,5 time. Fra Dubrovnik går det buss ca annenhver time, og denne turen tar ca 2,5 timer. Gode busser med aircondition.
I høysesongen kjører ikke bussene som går langs Makarskakysten ned i landsbyene, da gatene her er smale. Bussen stopper på hovedveien, og til Igrane sentrum er det da ca 2 km. Kroatiaperler arrangerer derfor transport fra bussholdeplassen for våre kunder ved ankomst/avreise.


                                                                                                                         Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra flyplassen ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2023 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser