SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


GRA-002

GRA-005

GRA-003


Se flere boliger  
 

Gradac

Makarskakysten i Kroatia er kjent for de vakreste strender en kan tenke seg
Makarskakysten eller Makarska riviera, som den også blir kalt, er et populært ferieområde med de vakreste strender man kan tenke seg. Langs Makarskakysten ligger vakre små byer tett i tett og strendene som perler på en snor i flere mil. Gradac ligger midt imellom Split og Dubrovnik, og er et roligere sted enn for eksempel Makarksa By eller Baska Voda. Felles for alle perlene langs Makarska kystens er at de er omkranset av majestetiske fjell (Biokovo) og at de har kilometervis med vakre strender med pinjetrær og krystallklart vann. Hvis du ikke har vært i denne delen av Kroatia tidligere har du virkelig noe å glede deg til.

Makarskakysten strekker seg ca. 60 km mellom byene Brela og Gradac. Rivieraen er en av de mest besøkte turistområdene i Kroatia, først og fremst takket være den fantastiske kystlinjen med kilometervis med nydelige strender, pinje-trær og palmer, blïått hav og fjellene som en vakker ramme rundt.
I Gradac kan du bo sentralt og helt i sjøkanten nære stranden

Gradac ligger plassert midt imellom Split og Dubrovnik ca. 2 timers kjøring fra begge steder. Landsbyen strekker seg ut langs sjøen og de fleste restaurantene og butikkene befinner seg langs den hyggelige strandpromenaden som går gjennom byen. Strandområdene strekker seg langs hele denne kyststripen, så har man lyst på et bad trenger man aldri å gå langt.

Gradac er det optimale utgangspunktet hvis man ønsker å oppleve litt mere enn bare sol og strand. Her er det kort vei til den historiske og vakre byen Mostar, som absolutt bør oppleves. På veien dit reiser man gjennom det frodigste og mest dyrkbare området i Kroatia - Neretva. Mere informasjon om dette i reiseinformasjonen dere mottar før avreise.
Det er også flere nasjonalparker som er innenfor tilgjengelig avstand fra Gradac - enten med bil, buss eller med båt.
Gradac passer fint for en rolig familierferie
Ønsker man å oppleve mere byliv - er både Split og Dubrovnik kun et par timers busstur unna. Makarska by, som er hovedstaden på denne kyststripen, har også et større utvalg av butikker og restauranter - samt at det også går ferje herfra og over til Brac. For den aktive er mulighetene mange i Gradac. Det er gode sykkelmuligheter - både for tursyklisten, men også for de som ønsker litt større utfordringer, det er ypperlige turmuligheter, vannsport, ulike båtturer, klatring etc. Skulle man mot formodning bli lei av strandlivet så trenger man derfor ikke kjede seg av den grunn. Strandpromenaden går fra Gradac og flere kilometer nordover gjennom de to små landsbyene Brist og Podaca, gjennom Zaostrog og til Drvenik, hvor man kan ta ferje over til øya Hvar.
Gradac er et barnevennlig sted med sine flotte strender og hyggelige atmosfære.

Her er det ingen diskoteker, eller bråkete nattklubber. Kun hyggelige restauranter og strandkafeer hvor man kan nyte god mat og god drikke.

Klikk på bildene under for større versjon!


Lei en leilighet nær stranden i KroatiaFamilieferie KroatiaNyt en avslappende ferie på Makarskakysten
Kroatiaperler tilbyr utleie av feriehus ved sjøen i Kroatia Frodige KroatiaHyggelige restauranter langs sjøkanten i Gradac
Havnen i GradacKrystallklart vann på Makarskakysten!Strandferie i Gradac
Vakker natur på Makarskakysten, Kroatia!Ferie på MakarskakystenKroatia har et behagelig prisnivå på mat og drikke
Hyggelige restauranter og kafeer langs stranden i GradacKroatia er et land med historie og kulturGradac er et barnevennlig feriested.
Gradac har flere kilometer med strender.Sol- og badeferie i Kroatia
Ferie i Kroatia med vakre strender.Gradac med sine flotte strenderMakarska Riviera er en svært populær destinasjon i Kroatia
Promenaden i GradacDen hyggelige strandpromenaden i Gardac går gjennom byenOveralt i Kroatia finnes iskrembarer
Kroatia er kjent for sitt rene og klare vannIdylliske MakarskakystenReisebeskrivelse

Nærmeste flyplass: Split eller Dubrovnik
Til Gradac kommer du med buss eller bil fra Split og Dubrovnik. Fra Split går det buss minst hver time i høysesongen og turen tar ca 2,5 timer avhengig av trafikken. Fra Dubrovnik går det buss ca. annenhver time, og denne turen tar også ca 2,5 timer. Gode busser med aircondition.

Tips! Flyr du til Split ved ankomst og velger avreise fra Dubrovnik eller den fantastiske byen Sarajevo (Bosnia) kan du oppleve mer på turen og kanskje oppnå rimeligere flybilletter.


                                                                                                                         Tilbake til topp


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser