FERIEBOLIG: SKA-012

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Nyrenoverte leiligheter i rolig boligområde!

Flotte, nyrenoverte (2019) leiligheter beliggende i et bolig område utenfor Split. Kort vei til sjøen med flere fine strender, restauranter og turvei.
Hyggelig hage med grillmuligheter. Det er to leiligheter i huset og det er til sammen plass for inntil 8 personer. Ypperlig hvis man reiser to familier sammen.

Området hvor dette huset ligger er svært idyllisk og det er flere fine strender i umiddelbar nærhet. Ypperlig område for turer langs havet til fots eller på sykkel. Kort vei til flyplassen. Her finner du alt du har behov for i ferien: flotte strender, nydelige turveier og hyggelige restauranter ved sjøen. Det er kort vei til nærmeste bakeri, matbutikk og kaffebar.
Når man ønsker litt mer liv og røre er ikke veien til storbyen lang (ca 15km). Det er god bussforbindelse til både Split sentrum og til den vakre middelalderbyen Trogir.
Split er en spennende by med mange kulturelle skatter, hyggelige handlegater og mange gode restauranter. Gamlebyen som ligger innenfor Diokletians palass byr på smale brosteinsbelagte gater og ut mot havet er det en hyggelig promenade hvor kaffebarene ligger tett i tett.

Les mer om Split  
Leilighet i rolig område utenfor Split
AVSTANDER
Sentrum 900m
Sjøen 300m
Badeplass 300m
Butikk 50m
Restaurant 450m
Buss 250m
Båt 18km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+1Be om pris
A2Leilighet 2+2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser