FERIEBOLIG: SKA-003

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Pene leiligheter og rom med basseng og grillhus!

Leilighet med basseng nær Split, Kroatia
Enkle men hyggelige leiligheter med basseng beliggende i en liten landsby utenfor Split. Huset ligger innerst i en blindvei i et meget rolig boligområde. I tilknytning til bassengområdet er det også et overbygd utekjøkken/grillhus til gjestenes disposisjon. Alle rommene i huset har tilgang til å leie eget hybelkjøkken i husets første etasje, hvor det også er en felles spisesal/oppholdsrom.

Det er kun en kort spasertur til nærmeste strand og til sentrum av landsbyen. Matbutikk og en kaffebar finnes i kort avstand fra huset.


Leilighetene og rommene i huset er fordelt over 2 etasjer. Det er også mulig å leie en hel etasje i huset, noe som er en super mulighet hvis man er et større reisefølge.

Utenfor Split sentrum ligger flere fine strandområder som muliggjør en kombinasjon av bylivet med rolige dager på stranden. Dette huset ligger i et av de mest idylliske områdene, og her finner du alt du har behov for i ferien: flotte strender, nydelige turveier og hyggelige restauranter ved sjøen. Det er bakeri, et liten matbutikk og kaffebar i nærområde.

Det finnes også en større matbutikk samt flere restauranter i gangavstand fra huset. Huset ligger i et rolig og barnevennlig område med fine tur og sykkelveier. Det finnes en liten lekeplass ved stranden, trampoline og noen pedalbåter etc som barna kan aktiviseres med. Når man ønsker litt mer liv og røre er ikke veien til storbyen lang (ca 15km).

Split er en spennende by med mange kulturelle skatter, hyggelige handlegater og mange gode restauranter. Gamlebyen som ligger innenfor Diokletians palass byr på smale brusteinsbelagte gater og ut mot havet er byen paradegate hvor kaffebarene ligger tett i tett. Det er også kort vei til Unesco byen Trogir og Split flyplass.

Leilighetene har A/C, TV og internett. Det finnes vaskemaskin i huset til gjestenes disposisjon mot en liten avgift.

Les mer om Split  
AVSTANDER
Sentrum 800m
Sjøen 100m
Badeplass 100m
Butikk 400m
Restaurant 100m/500m
Buss 500m
Båt 18km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
R1       (4 stk)Rom 2Be om pris
R2       (2 stk)Rom 2+1Be om pris
R3Rom 4+1Be om pris
S1Studio 4Be om pris
S2Studio 4+1Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser