FERIEBOLIG: ROV-071

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Moderne townhouse med stor terrasse og sjøutsikt sentralt i Rovinj!

Lekker byvilla med stor takterrasse og sjøutsikt
Nyoppusset, lekker feriebolig for inntil 8 personer. Sentralt beliggende i sentrum av Rovinj, kun et steinkast unna sjøkanten. Stor takterrasse med nydelig sjøutsikt. Velutstyrt og meget god standard.

Huset ligger i en liten bakgate bak havnepromenaden i Rovinj sentrum. Her bor man midt i smørøyet med restauranter, butikker og kafeer rett utenfor inngangsdøren. Huset består av 4 separate enheter, men man har et felles kjøkken og oppholdsrom samt en stor takterrasse som har god plass for hyggelige måltider og avslapning.

Nærmeste badeplass er Baluto stranden i gamlebyen hvor man bader fra klipper. Ellers så er det flotte strandområder utenfor selve sentrum, særlig naturparken Zlatni Rat er et flott rekreasjonsområde.

Rovinj er den vakreste byen i den nordlige delen av Kroatia. Den sjarmerende middelalderbyen ligger som en halvøy ute i havet, hvor de fargerike husene står tett i tett for å skjerme seg for vinterens kalde vinder. Halvøyen er fri for biltrafikk og huser mange koselige restauranter og kaffebarer både inne i de trange smugene og langs sjøkanten. Om sommeren yrer det av liv i den lille byen, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig.

Les mer om Rovinj  
AVSTANDER
Sentrum 30m
Sjøen 30m
Badeplass 600m
Butikk 100m
Restaurant 40m
Buss 300m
Båt 250m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Eget hus med takterrasse sentralt i vakre Rovinj Moderne og delikat feriehus over 4 etasjer, med stor takterrasse og nydelig sjøutsikt. Passer for inntil 8 personer.
Består av 4 separate enheter, 2 rom og 2 studioleiligheter.
Ligger sentralt i Rovinj sentrum rett bak den koselige havnepromenaden og kun en kort spasertur unna den sjarmerende gamlebyen.

Huset går over 4 etasjer i tillegg til første etasje hvor inngangen til huset her. I andre etasje ligger to studioleiligheter. Begge med dobbeltseng, kjøkkenkrok med spiseplass og eget bad.
Tredje etasje består av to romslige rom, begge med eget bad. I fjerde etasje er det et stort felles kjøkken og et oppholdsrom med romslig sofakrok og TV. Kjøkkenet er moderne og velutstyrt, med blant annet oppvaskmaskin, stekeovn, microbølgeovn og alt av nødvendig utstyr. I denne etasjen er det også et ekstra bad.
I toppetasjen er det en hyggelig spiseplass inne og en stor, flott takterrasse med fantastisk utsikt over sjøen og hustakene i Rovinj. Her bor man som en konge - midt i hjertet av vakre Rovinj.

Det er aircondition i alle rom, trådløst internett og sat-TV. Mulighet for privat parkering på forespørsel, ca 10 minutter fra huset. Koster ca.11euro pr. dag.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 5
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


ROV-071.H Inntil 8 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Rovinj


©2009- 2023 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser