FERIEBOLIG: ROG-025

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Lekker villa med basseng, jacuzzi og nydelig utsikt!

Leiligheter med  svømmebasseng Rogoznica
Villa som er inndelt i 2 luksuriøse leiligheter for totalt inntil 14 personer beliggende sentralt i Rogoznica, kun noen minutters gange til sentrum av landsbyen og nærmeste strand. Boligen er helt ny og moderne innredet, og det finnes flere flotte terrasser, deriblant takterrasse med jacuzzi og fantastisk utsikt over hele bukten.
Svømmebasseng med solsenger og god tumleplass utenfor huset.

Dette luksuriøse huset ligger nær sentrum av Rogoznica hvor du finner flere hyggelige restauranter, bakeri, matbutikker, iskrembarer og souvenirbutikker. Nærmeste strand ligger ca. 350m fra huset. Rogoznica huser også en moderne, og kanskje Kroatias flotteste, marina. Marina Frapa er ikke bare for båtfolket, den er også åpen for publikum. Besøker du den prisbelønnede marinaen, kan du spise på en av restaurantene, leie sykkel, spille tennis, besøke badeanlegget (mot inngangspenger), nyte en massasje eller bare tusle langs kaia og se på de flotte båtene som ligger fortøyd.

Området har vakker natur og egner seg godt for sykkelturer eller spaserturer langs sjøen. Det er kort vei til nasjonalparker og severdige byer som Split, Trogir og Sibenik.

Les mer om Rogoznica  
AVSTANDER
Sentrum 200m
Sjøen 200m
Badeplass 350m
Butikk 200m
Restaurant 200m
Buss 200m
Båt
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Moderne og velutstyrt villa for inntil 14 personer med nydelig utsikt utover sjøen og byen. Huset inneholder to separate leiligheter som ligger i hver sin etasje. Sentralt beliggenhet i Rogoznica, kun ca. 200m til sentrum. Svømmebasseng med solsenger og grill/peis. Ypperlig hus for 3 familier eller en vennegjeng som ønsker litt luksus.

Villaen består av 2 moderne og velutstyrte leiligheter. I første etasje finnes en leilighet med 2 soverom, stort oppholdsrom med dobbel sovesofa, spisebord med nydelig utsikt utover sjøen og byen, kjøkken med bl.a oppvaskmaskin, 1 bad med dusjkabinett samt ett separate toalett. Leiligheten har direkte utgang til stor terrasse i front mot sjøen og en koselig uteplass med grill/peis mot bassenget.
I annen etasje ligger en leilighet med 3 soverom, stort oppholdsrom med dobbel sovesofa, spisebord med nydelig utsikt utover sjøen og byen, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 2 moderne bad med dusjkabinett, vask og toalett.
Denne leiligheten har 2 terrasser i front mot sjøen.

Takterrasse med jacuzzi og fantastisk utsikt over hele bukten. Alle rom har aircondition.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 5
Ant sengeplasser 10
Ant ekstraplasser 4
Ant bad 3
Ant oppholdsrom 2
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


ROG-025.H Inntil 14 pers
UkeDøgn
Lavsesong39900,- -
26/05 - 21/0645900,- -
22/06 - 30/0854900,- -
31/08 - 05/1045900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 1500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 1 ukes leie, og andre ankomst dager enn lørdag kan vurderes.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Rogoznica


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser