FERIEBOLIG: PST-004

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Stor og flott villa med svømmebasseng rett utenfor Pula

Leie feriehus Kroatia nord
Stor og flott villa med svømmebasseng, lekeapparater, flere store terrasser og grill/peis beliggende i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Huset går over 4 etasjer, har 8 soverom og passer for inntil 16 personer. Nydelig utsikt til sjøen fra de øverste etasjene.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong!

Fra huset er det ca. 900 meter til sjøen, hvor man finner langstrakte og vakre strandområder som passer ypperlig for barnefamilier. Det finnes også lekeplass for de minste og hvis man er glad i å sykle, løpe eller gå tur, går det en flott promenade langs sjøen som strekker seg flere kilometer nordover. I den lille landsyen hvor huset ligger finnes et par matbutikker og et knippe med kafeer og restauranter, og det er kort vei til Pula hvor utvalget restauranter og kafeer er større. Nærmeste busstopp ligger i kort gangavstand fra huset.

NB! Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 500 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden. I perioden 27. august - 10. september krever huseier et depositum på 1000 Eur. I denne perioden er det festival i området.

Les mer om Pula - Stinjan  
AVSTANDER
Sentrum 600m/4km(Pula)
Sjøen 900m
Badeplass 900m
Butikk 600m
Restaurant 400m
Buss 600m
Båt 4km. (Pula)
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Stor og flott villa med svømmebasseng, lekeapparater, flere store terrasser og grill/peis beliggende i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Huset går over 4 etasjer, har 8 soverom og passer for inntil 16 personer. Nydelig utsikt til sjøen fra de øverste etasjene.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong!

I 1. etasje finner man et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og åpen løsning mot stilig stue med blant annet peis, rund sofa, TV og billiardbord, samt utgang til terasse med langbord og til bassengområdet, 1 soverom med dobbeltseng, 1 bad med badekar, vask, toalett og vaskemaskin, samt 1 treningsrom.

I 2. etasje er det et velustyrt kjøkken med vaskemaskin, stue med sofagruppe og TV, flott spisestue med utgang til møblert terrasse, 2 soverom - det ene med dobbeltseng, 1 babyseng og utgang til terrassen og det andre med 2 enkle senger - samt 1 bad med dusj, vask og toalett.

I 3. etasje finner man 3 soverom med dobbeltseng - to av soverommene har også utgang til terrasse med nydelig sjøutsikt, samt 3 bad med dusj, vask og toalett.

I 4. etasje er det en stue med spisebord, sofagruppe og TV, et kjøkken med utgang til terrasse med nydelig sjøustikt, 2 soverom - det ene med dobbeltseng og utgang til terrassen og det andre med 2 enkle senger- samt 1 bad med dusj, vask og toalett.

Stor og flott villa som egner seg godt for en gruppe på tur. Meget barnevennlig!

AC. Internett. Parkering.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 8
Ant sengeplasser 16
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 6
Ant oppholdsrom 3
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


PST-004.H Inntil 16 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Det er kun mulig å leie dette objektet lørdag-lørdag uansett sesong.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Pula - Stinjan


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser