FERIEBOLIG: PST-002

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Luksusvilla med flott bassengområde rett utenfor Pula

Feriehus luksus Pula
Denne luksusvillaen ligger i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Villaen har et stort og svært delikat uteområde med behagelige sittegrupper, flott bassengområde med solsenger og utedusj, samt overbygd utekjøkken med langbord. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie. Maks 8 personer. Kun utleie lørdag-lørdag i høysesongen.

Fra huset er det ca. 900 meter til sjøen, hvor man finner langstrakte og vakre strandområder som passer ypperlig for barnefamilier. Det finnes også lekeplass for de minste og hvis man er glad i å sykle, løpe eller gå tur, går det en flott promenade langs sjøen som strekker seg flere kilometer nordover. I den lille landsyen hvor huset ligger finnes et par matbutikker og et knippe med kafeer og restauranter, og det er kort vei til Pula hvor utvalget restauranter og kafeer er større. Nærmeste busstopp ligger i kort gangavstand fra huset.

NB! Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 500 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden. I perioden 27. august - 10. september krever huseier et depositum på 1000 Eur. I denne perioden er det festival i området.

Les mer om Pula - Stinjan  
AVSTANDER
Sentrum 350m/4km(Pula)
Sjøen 900m
Badeplass 900m
Butikk 350m
Restaurant 350m
Buss 350m
Båt 4km (Pula)
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Denne luksusvillaen ligger i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Villaen har et stort og svært delikat uteområde med behagelige sittegrupper, flott bassengområde med solsenger og utedusj, samt overbygd utekjøkken med langbord. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie. Maks 8 personer. Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong!

Villaen går over 2 etasjer. I 1. etasje finner man et flott og velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og langbord, åpen løsning mot romslig stue med sofagruppe og TV, samt utsikt og utgang til terrassen, hagen og bassengområdet. 1 soverom med dobbeltseng og inngang til 1 delikat bad med dusj, toalett og vask. I tillegg er det et lite bad med toalett og vask, samt et vaskerom med vaskemaskin i 1. etasje..

I 2. etasje er det 3 soverom med dobbeltseng og 3 delikate bad
med dusj, vask og toalett. Utgang til overbygd, møblert terrasse.

AC. Internett. Parkering.
DETALJER
Totalvurdering Luksus
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 5
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Nei
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


PST-002.H Inntil 8 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 1500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 1 ukes leie, og andre ankomst dager enn lørdag kan vurderes.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Pula - Stinjan


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser