FERIEBOLIG: PRI-014

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Små koselige leiligheter i den historiske gamlebyen!

Ferieleilighet med terrasse i gamlebyen i Primosten
I den vakre og sjarmerende landsbyen Primosten har vi 2 koselige små leiligheter med romslige terrasser til leie. Huset ligger i selve gamlebyen, et steinkast fra sjøen og sentrum så her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva denne perlen har å by på.

Det finnes flere strender innenfor 5-10 minutters gange fra huset, og også klippeområder for de som foretrekker det. Langs sjøen går en vakker promende hvor det er fint å ta en kveldstur.
Primosten oser av sjarme og har mange gode restauranter med rimelige priser. Noen av restaurantene ligger helt i sjøkanten, andre ligger inne i en bakgård i de sjarmerende smugene og oser av idyll. Alt innenfor noen minutters spasertur fra dette huset.

Rolig gate, til tross for sentral beliggenhet. Begge leilighetene har samme standard med pent og nytt interiør, flislagte bad, fliser/parkett på gulv og hvite vegger. Leilighetene har koselige terrasser, den øverste har noe utsikt til sjøen over hustakene. Det er generell god standard med air-condition.Les mer om Primosten  
AVSTANDER
Sentrum 100m
Sjøen 50m
Badeplass 100m
Butikk 150m
Restaurant 100m
Buss 300m
Båt
Parkering Nei

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

I den vakre og sjarmerende landsbyen Primosten har vi 2 koselige små leiligheter med romslige terrasser til leie. Huset ligger i selve gamlebyen, et steinkast fra sjøen og sentrum så her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva denne perlen har å by på.

Det finnes 2 leiligheter av samme størrelse og standard i huset. Begge inneholder følgende: 1 soverom med dobbeltseng, kombinert kjøkken/stue med sovesofa for 1 ekstra person, pent flislagt bad med dusjkabinett, vask, toalett og vaskemaskin. Romslig, fin terrasse, hvorav den øverste leiligheten ser over hustakene til sjøen, den andre til idylliske gamle hus.

DETALJER
Totalvurdering Meget god
Ant soverom 1
Ant sengeplasser 2
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 1
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Nei
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Nei

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


PRI-014.A1 Inntil 2 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Primosten


©2009- 2023 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser