FERIEBOLIG: PRE-019

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Velutstyrt leilighet med to terrasser og sjøutsikt!

Flott sjøutsikt
Velutstyrt leilighet beliggende mellom de to sjarmerende landsbyene Preko og Kali på øya Ugljan rett utenfor Zadar. Sengeplass for opptil 7 personer. Leiligheten har to terrasser, aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin og trådløst internett.

Denne fullt innredede leiligheten ligger ca. 1km fra den sjarmerende landsbyen Preko. Leiligheten har 3 soverom, to bad, to terrasser og sjøutsikt. Over veien og ned en liten bakke ved huset finnes en badeplatting og strand som passer fint til et morgenbad. Ønsker du en litt mer ordentlig strand kan du spasere langs strandpromenaden så finner du flere bukter.

Strandpromenaden vil ta deg til det sjarmerende sentrum av Preko og tar man spaserturen den andre veien kommer man til den lille, sjarmerende landsbyen Kali. Kali er kjent for sine mange gode fiskerestauranter. Preko er et flott reisemål for de som liker å sykle eller gå turer. Landskapet rundt sentrum er svært frodig og pent med mange stier og små veier hvor man kan gå på tur eller sykle. For de som liker seg i høyden finnes det stier opp til toppen av åsen bak Preko sentrum og her har man nydelig utsikt utover fastlandsområdet og havet.

Det er også flott å bo i Preko dersom du ønsker et rolig og idyllisk sted med gode bademuligheter, rimelige og gode restauranter og flott natur, samtidig som du ønsker kort vei til en større by med gode handlemuligheter, da fergeturen over til Zadar kun tar ca. 25 minutter.

Les mer om Preko  
AVSTANDER
Sentrum 1000m
Sjøen 50m
Badeplass 50m
Butikk 500m
Restaurant 500m
Buss 500m
Båt 1000m
Parkering Ja

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

Velutstyrt leilighet for inntil 7 personer beliggende mellom sjarmerende Preko og sjarmerende Kali på øya Ugljan utenfor Zadar. Leiligheten har to terrasser, sjøutsikt og kort vei til sjøen og nærmeste badeplass.

I denne velutstyrte leiligheten hvor du har alt du trenger i en ferie inneholder følgende:

3 soverom, to med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Alle soverommene har utgang til terrasse, ett av soverommene har tilgang til eget bad og ett av soverommene har sjøutsikt. Kjøkken med alle fasiliteter som oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/fryser, spisebord, mikrobølgeovn og kaffetrakter, samt vaskemaskin. Utgang til terrasse med sjøutsikt fra kjøkkenet. I hagen finnes en utedusj, grill og sittegruppe. På stranden nedenfor huset er det tilgang til solsenger og parasoller.

Leiligheten har aircondition, Sat/TV og trådløst internett.
Mulighet for oppredning for en ekstra person.

Parkering på eiendommen.
DETALJER
Totalvurdering Meget god
Ant soverom 3
Ant sengeplasser 6
Ant ekstraplasser 1
Ant bad 2
Ant oppholdsrom 0
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


PRE-019.A1 Inntil 7 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Preko


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser