FERIEBOLIG: PRC-006

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Hyggelige leiligheter i rolig gate - Porec!

Bo i rolig område Porec
3 leiligheter beliggende i rolig gate, tilbaketrukket fra sentrum og trafikkerte veier. Har allikevel gangavstand til både gamlebyen i Porec og nærmeste strand. Supermarked og restaurant ligger i nærområdet.

Huset ligger i en blindvei i et hyggelig boligområde i Porec. Stort supermarked og noen få spisesteder ligger kun en kort spasertur unna. Nede i sentrum og den sjarmerende gamlebyen finner du et rikt utvalg av hyggelige restauranter, kafeer, isbarer og spennende små butikker og gallerier.

Fra huset er det gåavstand ned til sjøen og flere flotte strandområder. Liker du bade fra sandstrand, klipper, oppmurte brygger eller rullesteinstrand finnes det noe for enhver smak.

Porec er ypperlig for sykling med flere kilometer med sykkelvei langs sjøen og strandområdene. Det er også massevis av andre aktiviteter for deg som ønsker noe annet enn å ligge på stranda; tennis, bordtennis, windsurfing, dykking, minigolf. Det finnes også aktivitetsparker samt lekeplasser for de aller minste. Videre er det også velegnet for deg som ønsker å oppsøke severdigheterpå dagstur. Pula, Fazana og nasjonalparken Brijuni er lett tilgjengelig fra Porec, og det er ellers mange muligheter for utflukter rundt på Istra.Les mer om Porec  
AVSTANDER
Sentrum 900m
Sjøen 550m
Badeplass 650m
Butikk 70m
Restaurant 250m
Buss 1300m
Båt 1300m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4Be om pris
A2Studio 2+1Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser