FERIEBOLIG: PRC-005

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Romslig ferieleilighet med flere store terrasser og egen hage!

Ferieleilighet i Porec Kroatia nord
Stor leilighet for opp til 6 personer i et rolig boområde ovenfor sentrum og den sjarmerende gamlebyen i Porec. Leiligheten har flere romslige terrasser samt eget sitteområde med tilgang til grill i den flotte hagen. Gåavstand til sjøen, strand og alle fasiliteter Porec har å by på.

I et hyggelig boområde ovenfor Porec sentrum og gamlebyen har vi denne flotte leiligheten for opp til 6 personer å tilby. Her bor du rolig til ved en vei med lite gjennomgangstrafikk. Stort supermarked og noen få spisesteder ligger få minutters gange unna. Nede i sentrum og den sjarmerende gamlebyen finner du et rikt utvalg av hyggelige restauranter, kafeer, isbarer og spennende små butikker.

Fra huset er det gåavstand ned til sjøen og flere flotte strandområder. Liker du bade fra sandstrand, klipper, oppmurte brygger eller rullesteinstrand finnes det noe for enhver smak.

Porec er ypperlig for sykling med flott sykkelvei langs sjøen og strandområdene. Videre er det også velegnet for deg som ønsker å oppsøke severdige steder på dagstur. Pula, Fazana og nasjonalparken Brijuni er lett tilgjengelig fra Porec, og det er ellers mange muligheter for utflukter rundt på Istra.Les mer om Porec  
AVSTANDER
Sentrum 1100 m
Sjøen 800 m
Badeplass 900 m
Butikk 300 m
Restaurant 300 m
Buss 1300 m
Båt 1300 m
Parkering Ja

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

Hyggelig leilighet av god standard beliggende i rolig område rett ovenfor sentrum og den sjarmerende gamlebyen i Porec. Fra leiligheten er det utgang til terrasse, i tillegg har du en privat stor solterrasse. Eget grillområde i den flotte hagen. Her bor du rolig til, i kort gåavstand til sjøen, flere strandområder og alle fasiliteter.

Lys og fin leilighet med 3 soverom og 2 bad. Dobbeltseng på alle soverom, i tillegg er det mulighet for å re opp sovesofa i oppholdsrom til en voksen eller to barn. Leiligheten har to pene, flislagte bad med dusj, vask og wc. Ene badet har i tillegg vaskemaskin.

Kjøkenet er romslig og velutstyrt med kjøleskap, koketopp, mikrobølgeovn, vannkoker og kaffetrakter. Spisebord med sitteplass til 6 personer på kjøkkenet. Stuen er lys og møblert med sovesofa, liten sofa og lenestoler. Fra stuen kommer du ut til terrassen som er vendt ut mot solterrassen og husets inngangsparti. Terrassen har bord, stoler og parasoll.


DETALJER
Totalvurdering Meget god
Ant soverom 3
Ant sengeplasser 6
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 2
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Nei
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


PRC-005.A1 Inntil 6 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Porec


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser