FERIEBOLIG: PRC-004

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Leiligheter i koselig hus med flott hage!

Ferie i Porec for hele familien
Leiligheter av god standard for 2-6 personer i boområde ovenfor sentrum og den sjarmerende gamlebyen i Porec. Flott og velholdt hage, tilgang til fellesområde med grill. Gåavstand til sjøen, strand og alle fasiliteter Porec har å by på.

Sjarmerende steinhus med til sammen fire leiligheter av ulik størrelse, beliggende i boområde ovenfor sentrum av Porec. Flott opparbeidet hage, tilgang til fellesområde med sitteplasser og grill. Leilighetene egner seg fint dersom flere reiser i følge.

Fra huset er det gåavstand ned til sjøen og flere flotte strandområder. Liker du bade fra sandstrand, klipper, oppmurte brygger eller rullesteinstrand finnes det noe for enhver smak. Nærmeste restaurant ligger få minutters gange unna, og nede i sentrum og den sjarmerende gamlebyen finner du et godt utvalg av hyggelige restauranter og cafeer. Større supermarked med godt utvalg av matvarer finnes få minutters gange unna huset. Fra enkelte leiligheter må det påregnes noe trafikkstøy.

Porec er ypperlig for sykling med mange sykkelveier langs sjøen og strandområdene. Videre er det også velegnet for deg som ønsker å oppsøke severdige steder på dagstur. Pula, Fazana og nasjonalparken Brijuni er lett tilgjengelig fra Porec, og det er ellers mange muligheter for utflukter rundt på Istra.

Leilighetene har AC, wifi og tilgang til felles vaskemaskin. Utenfor huset finnes en parkeringsplass for gjester.Les mer om Porec  
AVSTANDER
Sentrum 800 m
Sjøen 700 m
Badeplass 950 m
Butikk 200 m
Restaurant 200 m
Buss 1300 m
Båt 1300 m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+2Be om pris
A2Leilighet 2+1Be om pris
A3Leilighet 2+1Be om pris
S1Studio 2+1Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser