FERIEBOLIG: PLA-003

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Fine leiligheter i koselig boligområde med kort vei til stranden!

Nyoppussede leiligheter beliggende i stor hage i det populære strandområdet i utkanten av Pula. Her er det kort vei til flere strender, nydelig turvei langs sjøen og det er gangavstand både til matbutikk og til flere restauranter.
Vi har flere leiligheter i samme nabolag hvis man reiser flere sammen.

Dette huset ligger i et veletablert, hyggelig boligområde i utkanten av Pula sentrum. Dette er det nærmeste strandområdet til sentrum av Pula og her er det tilrettelagt for turister med store grøntarealer, strender og mange gode restauranter. Fra huset er det kort vei til nærmeste strand og supre turmuligheter for de som ønsker dette. Området har også ulike aktiviteter å by på som tennis og sandvolleyball.

Det er hyppig bussforbindelse til Pula sentrum og i den kjente gamlebyen finnes det trange brosteinsbelagte gater, mange velbevarte og severdige bygg, og en svært hyggelig atmosfære med små butikker, marked, koselige restauranter og kafeer på rekke og rad.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 150 euro pr. leilighet som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av leilighetene. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Pula  
AVSTANDER
Sentrum 2,5km
Sjøen 150m
Badeplass 200m
Butikk 800m
Restaurant 400m
Buss 500m
Båt 3,5km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 6+212900,- / -
A3Leilighet 612900,- / -

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser