FERIEBOLIG: LUM-001

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Leiligheter med flott beliggenhet og svømmebasseng!

Familieferie i Lumbarda, Kroatia
Leilighetskompleks med fine leiligheter beliggende i sjøkanten. Leilighetene ligger maks 100m fra stranden og 200m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.

I sjøkanten, rett utenfor sentrum av Lumbarda sentrum (ca 200m), ligger et leilighetskompleks omkranset av pinjeskog. Leilighetskomplekset har egen restaurant og svømmebasseng.
Her finnes alle typer strender i umiddelbar nærhet, flere gode restauranter og god bussforbindelse til Korcula by (6 km).

Tilhørende leilighetskomplekset finnes en restaurant som vi har fått mange positive tilbakemeldinger på fra våre kunder. Her er det nydelig utsikt utover havet og fjellene på fastlandet. Menyen betår av tradisjonell kroatisk mat som for eksempel fersk sjømat og ulike grillretter. Pizza, pasta og enkle salater står også på menyen, alt til rimelige priser. Kroatisk vin er også god og rimelig.
For de som ønsker, kan frokost eller halvpensjon bestilles som tillegg til overnatting. Ved bestilling av halvpensjon inngår frokost-buffè og 3 retters middag. Det finnes også flere andre restauranter langs sjøen innenfor 10 minutters gange.

Ved kompleksets restaurant finnes et lite svømmebasseng og et barnebasseng for de minste. Ellers er det kort vei til alle typer strender: 50 meter fra anlegget ligger en liten koselig strand med solstoler/parasoller og servering av kaldt drikke, langs promenaden foran restauranten er det klipper og oppmurte brygger, og til nærmeste langgrunne barnevennlige strand er det ca 200 m. Det finnes også flere lange sandstrender i gangavstand fra leilighetene.
Til sentrum og busstopp ca 200m. Buss til Korcula by går mange ganger pr dag.

Leilighetskomplekset har trådløst internetforbindelse mot en avgift, og kan tilby sykkelutleie, arrangere utflukter, transport/taxi og vask av tøy.

Les mer om Lumbarda  
AVSTANDER
Sentrum 200m
Sjøen 20m
Badeplass 50m
Butikk 200m
Restaurant 20m
Buss 200m
Båt 5 km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (10 stk)Leilighet 2+3Be om pris
A2       (10 stk)Leilighet 2+3Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2023 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser