FERIEBOLIG: DML-021

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Leiligheter og studio med fantastisk utsikt!

Solferie i Mlini, Dubrovnik, Kroatia
Hus med 4 fine leiligheter og 2 studioleiligheter beliggende i gangavstand fra sentrum i den koselige landsbyen Mlini, ca. 7 km sør for Dubrovnik. Leilighetene passer for 2 til 7 personer og alle har nydelig utsikt over sjøen, øyene og naturen.

Beliggenhet i et etablert boligområde ovenfor sentrum av den pittoreske landsbyen med fantastisk utsikt utover naturen og havet. Tilgang til stor felles terrasse med grillmuligheter.

I den lille landsbyen finnes det flere restauranter, cafeer, matbutikker og bakeri. En spasertur bringer deg til en nydelig badestrand og til sentrum av Mlini. Det finnes også flere andre fine strender i gangavstand, med sand, småstein og krystallklart vann.

Dette feriemålet passer veldig godt for voksne og familier som ønsker å bo i rolige omgivelser, men allikevel ha tilgang på byens fasiliteter. Det er hyppig bussforbindelse til både Dubrovnik og den sjarmerende byen Cavtat. I sommersesongen er det også mulig å ta båt fra sentrum av landsbyen direkte til gamlebyen i Dubrovnik, eller til Cavtat. Båtturen til Dubrovnik tar ca. 45 minutter og med buss tar det ca.15 minutter inn til Dubrovnik.

Huset ligger litt over sentrum av landsbyen, så man må regne med å gå ned en liten bakke eller trapper for å komme til sentrum og strand.

Les mer om Dubrovnik  
AVSTANDER
Sentrum 200m
Sjøen 400m
Badeplass 400m
Butikk 250m
Restaurant 200m
Buss 250m
Båt 500m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 2+2Be om pris
A2Leilighet 2+2Be om pris
A3Leilighet 4+3Be om pris
A4Leilighet 4+4Be om pris
S2Studio 3Be om pris
S3Studio 2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser