FERIEBOLIG: DML-013

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Fine leiligheter beliggende i frodig hage i idyllisk landsby!

Feriebolig med sjøutsikt - Kroatia
I en idyllisk landsby beliggende ca. 7 km sør for Dubrovnik har vi dette huset som er omringet av frukttrær og bærbusker i en frodig hage. Her har vi 4 leiligheter for 2 til 5 personer, to av dem med sjøutsikt og to med koselig hageterrasse. Aircondition og trådløst internett.

Dette huset ligger ovenfor sentrum av denne pittoreske landsbyen i et etablert boligområdet med fin utsikt utover bukten og havet. Flott sjøutsikt fra de øverste leilighetene. Grillmuligheter i den flotte hagen.

En kort spasertur bringer deg til en nydelig badestrand og til sentrum av den lille landsbyen (ca. 250m). Det finnes også flere andre fine strender i gangavstand, med sand, småstein og krystallklart vann. I den lille landsbyen finnes det flere restauranter, cafeer, matbutikker og bakeri. En trafikkert vei må passeres for å komme til stranden og man må forvente noe støy fra veien som ligger nedenfor.

Dette feriemålet passer veldig godt for voksne og familier som ønsker å bo i rolige omgivelser, men allikevel ha tilgang på byens fasiliteter. Det er hyppig bussforbindelse til både Dubrovnik og den sjarmerende byen Cavtat. Bussturen til Dubrovnik tar ca.15 minutter. I sommersesongen er det også mulig å ta båt fra sentrum av landsbyen direkte til gamlebyen i Dubrovnik, eller til Cavtat. Båtturen til Dubrovnik tar ca. 45 minutter.

Parkering på eiendommen.

Les mer om Dubrovnik  
AVSTANDER
Sentrum 400m
Sjøen 300m
Badeplass 300m
Butikk 50m
Restaurant 300m
Buss 50m
Båt 400m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A2Leilighet 2+2Be om pris
A3Leilighet 2+1Be om pris
A4Leilighet 2Be om pris
A5Leilighet 4+1Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser