FERIEBOLIG: DML-011

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Koselige leiligheter og rom i sentrum, rett ved sjøen!

Leiligheter og rom i sentrum av Mlini, Dubrovnik
Med flott beliggenhet i sentrum av den pittoreske lille landsbyen, har vi et sjarmerende hus i en frodig hage med fine leiligheter og rom til leie for 2 til 5 personer. Balkonger/terrasse med fin sjøutsikt. Det er kun noen få meter å gå til nærmeste restaurant og café og den lille havnen er nærmeste nabo. Herfra går det hyppig båter til gamlebyen i Dubrovnik (ca 8 km), og bussen går fra morgen til langt på kveld.

Stedet passer utmerket for voksne og familier som ønsker å bo i rolige omgivelser, men likevel sentralt og ha tilgang på byens fasiliterer. Denne lille og fredelige landsbyen har lite trafikk, ligger i sjøkanten og har mange fine strender og badebukter med sand, småsten og krystallklart vann. Her slipper du å ligge på håndkleet til naboen!
I det idylliske sentrumet er det duket for hyggelige måltider på de koselige restaurantene og caféene, til en rimelig penge. Det er flotte turmuligheter langs de frodige buktene, både på stier og gangveier.

Leilighetene har hyggelig vertskap som ønsker sine gjester varmt velkommen. Huset har en stor, felles terrasse på bakkeplan i den frodige hagen omgitt av palmer og fargerike blomster. Det serveres frokost til gjestene som ønsker det. Bestilles ved ankomst; 7 Euro per dag. Det kan også bestilles middager.
Restauranter, cafeer, stranden og fine badebukter finnes i umiddelbar nærhet til huset.
Det er god bussforbindelse til Dubrovnik og flyplassen, og til Dubrovnik går det buss flere ganger i timen til langt på kvelden. Turen tar ca 15 minutter. Det er også mulig å ta båt til gamlebyen i Dubrovnik.
Eier tilbyr tranport tur/retur flyplassen for 30 Euro. Om dere ønsker dette tilbudet kan dere sende oss flightnr og ankomsttid som vi formidler videre.

Les mer om Dubrovnik  
AVSTANDER
Sentrum 50m
Sjøen 50m
Badeplass 100m
Butikk 500m
Restaurant 50m
Buss 300m
Båt 50m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+2Be om pris
R1Rom 2+1Be om pris
R2Rom 2Be om pris
S1Studio 2+1Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser