FERIEBOLIG: BPR-001

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand!

Ferieleilighet Kroatia basseng
I en koselig landby, med slående vakre omgivelser, på Makaraska rivieraen har vi nye leiligheter for 2 - 6 personer med tilgang på basseng og kort gangvei til en lang nydelig strand til leie. Kort gange også til flere gode restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!

Huset ligger sentralt, med kun noen minutters gange til den lange, vakre bystranden som er barnevennlig med noe sand i bunnen. Vannet er helt krystallklart og innbyr til lange dager på stranden. Ovenfor bystranden ligger en park med lekeplass og flere koselige restauranter og isbarer i skyggen av pinjetrærne. De høye fjellene ligger bak som en vakker ramme rundt bukten.

Alle leilighetene i huset er moderne og velutstyrte med oppvaskmaskin, sat/TV, trådløs internett-forbindelse og tilgang til vaskemaskin i eget vaskerom i huset mot en avgift.
Rundt bassengområdet er det flere hyggelige sittegrupper samt grill tilgjengelig for husets gjester. Man kan derfor sitte usjenert, selv om man deler basseng- og grillområde med andre gjester i huset.

Det er et godt utvalg av restauranter i landsbyen, og det muligheter for både sykkelleie, båtutflukter og ulike typer av vannsport. Baska Voda ligger kun 2 km unna, hvis man ønsker litt mer liv og røre, og hit går det en fin liten turvei langs sjøen, som egner seg ypperlig både for gående og syklende. Det er også gangvei langs sjøen inn til Makarska By.

Et godt valg for deg som ønsker å feriere under rolige og vakre omgivelser med en drømmestrand!

Dette skriver en av våre kunder: " Når det gjelder leilighetene, så ble det en stor positiv overraskelse. Det var svært gode leiligheter – svarte til beskrivelsen og meget velholdte og rene.Vi hadde kontakt med «vertskapet» før ankomst og vi følte oss velkomne. Også ved ankomst ble vi godt tatt imot og de hadde en meget god serviceinnstilling."

Les mer om Baska Voda - Promajna  
AVSTANDER
Sentrum 100m
Sjøen 70m
Badeplass 100m
Butikk 100m
Restaurant 100m
Buss 200m
Båt 7km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+210900,- / -
A2       (3 stk)Leilighet 4+210900,- / -
A3Leilighet 2+29200,- / -
A4Leilighet 2+29200,- / -

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser