FERIEBOLIG: BOL-012

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Kort gange til stranden og store uteomr√•der!

Barnevennlig leilighet Bol Brac
I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med 3 fine leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste vakre strand og sentrum.
Alle leiligheter har god standard og er egnet for inntil 4 personer. Barnevennlig område. Store terrasser og grillplass i hagen.

Dette huset er perfekt for en gruppe som reiser sammen, eller familier som √łnsker god tumleplass for barna. Huset har flere store terrasser og grillplass i hagen til gjestenes disposisjon. Rolig, barnevennlig omr√•de med kort gange til fine strender. Bak huset ligger olivenlunder, vinranker og fjellet. Utsikt til sj√łen og en frodig hage med vakre blomster. Nabo med ref.nr BOL-003.

Det er ca 5 minutts gange ned til sj√łen hvor det finnes flere flotte strender med krystallklart vann, og ca 10 minutt spasertur sentrum av gamlebyen i Bol ( ca 500m). Den kjente stranden Zlatni rat ligger ca 2 km utenfor Bol, og dit g√•r det b√•t eller tog om man ikke vil spasere langs den vakre promenaden.

Huset har 3 leiligheter til leie, hver for inntil 4 personer som nesten er like.. Alle leilighetene har god standard og lekkert interi√łr, aircondition, sat/TV, parkett og flislagte gulv.
Barneseng kan leies ekstra.


Les mer om Bol  
AVSTANDER
Sentrum 500m
Sjøen 250m
Badeplass 250m
Butikk 400m
Restaurant 400m
Buss 800m
Båt 700m
Parkering Ja

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

I et rolig og pent område, i utkanten av Bol sentrum, har vi et hus med 3 moderne leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste vakre strand og sentrum.
Alle leilighetene har meget god standard og er egnet for 2 til 4 personer. Barnevennlig område. Store terrasser og grillplass i hagen.

Hver av leilighetene inneholder: 1 soverom, kj√łkken med spisebord, oppvaskmaskin og dobbel sovesofa, flislagt bad med dusjkabinett, vask og toalett.

Alle 3 leilighetene har balkong/ terrasse, med koselig beliggenhet i hagen, omkranset av oliventr√¶r. Det er noe utsikt utover sj√ł, fjell og frodig natur. Det er ogs√• flere store terrasser og grillplass til felles disposisjon.

Ypperlig for grupper som reiser sammen!
DETALJER
Totalvurdering Meget god
Ant soverom 1
Ant sengeplasser 2
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 1
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Nei
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


BOL-012.A1 Inntil 4 pers
UkeDøgn
LavsesongBe om prisBe om pris
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift p√• kr. 500,- som dekker sluttrengj√łring av leieobjektet, inkl. senget√ły og h√•ndkl√¶r (ikke strand-h√•ndkl√¶r), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av bel√łpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager f√łr avreise.
- Minimum 1 ukes leie i h√łysesong, minimum 3 d√łgn utenom h√łysesong.
- NB: D√łgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. D√łgnpris utenom h√łysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor h√łysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Bol


©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser