FERIEBOLIG: BAS-025

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Meget god standard - og fine terrasser!

Feriebolig Kroatia god standard
Fint hus med 4 leiligheter som ligger i enden av hovedstranden i Baska. 2 av leilighetene har 2 soverom og 2 har 1 soverom pluss sovesofa for inntil 2 personer. Huset ligger i et rolig boligområde med kort gangavstand til stranden, restaurant og matbutikk (ca 300 meter).

Boligområdet hvor huset ligger utgjør enden av hovedstranden i Baska, og stranden er kanskje finest i denne delen. Det er likevel ikke lange spaserturen herfra inn mot sentrum av Baska (ca 1 km). For å komme til sentrum kan du spasere på en rolig vei langs sjøen og nyte synet av de vakre fjellformasjonene.
Du trenger ikke gå helt inn til Baska for å handle matvarer eller gå på restaurant: nærmeste butikk og restaurant ligger ca 300 meter fra huset, nede mot stranden. Kommer du med bil er det parkering ved huset. Kommer du uten bil har eier mulighet for å hente på flyplassen mot en avgift.

Baska er en populær og koselig landsby med smale gater hvor du finner koselige restauranter, kaffebarer og små butikker. Sentrum ligger rett ved sjøen og her finner du også en koselig strandpromenade hvor det ligger flere restauranter og kaffebarer. Hovedstranden starter i sentrum og er innbydene og lang, og rundt ligger flotte fjell og frodig natur.

Leieperiode er minimum 1 uke i høysesong. Er man flere i følge så ligger BAS-002 i samme område.

Les mer om Baska/Krk  
AVSTANDER
Sentrum 1000m
Sjøen 300m
Badeplass 300m
Butikk 300m
Restaurant 300m
Buss 1300m
Båt 1000m/50km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+1Be om pris
A2Leilighet 4+1Be om pris
A3Leilighet 2+2Be om pris
A4Leilighet 2+2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser