SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


ZBI-001

ZAD-001

Søk ferieboliger i Zadar    Les om Zadar

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-20 av totalt 20 hus i og rundt Zadar
Feriebolig Beskrivelse Bilde
ZAD-002Leiligheter med store terrasser og sjøutsikt, nær stranden! 

Romslige leiligheter med super beliggenhet og store terrasser med utsikt til sjøen. Huset ligger rett ved det mest populære strandområdet utenfor Zadar sentrum. Området har mange restauranter, matbutikker og aktiviteter (tennis, vannsport etc) samt hyppig bussforbindelse til Zadar sentrum. Barnevennlig.
Terrasse med utsikt Zadar
ZAD-007Fine leiligheter - nær strandområdet! 

I et hus beliggende nær det beste strandområdet i Zadar har vi 3 fine leiligheter til leie. I tillegg til hver leilighets private terrasse finnes en flott uteplass med grill hvor man kan samles - så dette er også et godt alternativ hvis man er flere familier i følge.
Feriebolig i Zadar
ZAD-008Nye leiligheter med sjøutsikt og svømmebasseng! 

I et nytt hus, beliggende i et rolig og pent boligområdet nær det beste strandområdet i Zadar, har vi flere flotte leiligheter til leie. Leilighetene har romslige terrasser med fin sjøutsikt. Barnevennlig område med gangavstand til alle fasiliteter. Trimrom. Svømmebasseng og fin hage.
Ferieleilighet med basseng Zadar
ZAD-009Meget god standard og god beliggenhet! 

Nyere hus med god beliggenhet i den delen av Zadar med det mest populære strandområdet. Meget god standard på alle 4 leilighetene og de passer for 2 til 5 personer. Gode restauranter i nærheten - og heller ikke langt inn til gamlebyen!

ZAD-011Sentrumsnært lite pensjonat i Zadar! 

I et hus beliggende i gåavstand til gamlebyen i Zadar har vi rom til leie for 2 til 3 persone med stor felles-terrasse! Koselig restaurant ute og innendørs, hvor man kan få kjøpt bl.a. frokost. Her er det kort vei til alt Zadar kan tilby!
Bo sentralt i Zadar
ZAD-012Nyoppussede leiligheter i Zadars beste boligområde! 

I et område litt nord for selve Zadar sentrum, der de beste og mest populære boligområdene i Zadar er - finner vi dette huset. Her er man i nærheten av de flotteste strendene, samtidig kun er en kort busstur eller fin spasertur unna gamlebyen.
Det er 2 leiligheter i huset - begge er nyoppusset og delikat innredet.

Ferieleilighet i Zadars beste område
ZAD-030Nyere leiligheter og fine terrasser! 

I et nyere hus beliggende i et rolig boligområdet i Zadar har vi 6 fine og moderne leiligheter som varierer i størrelse: Passer for fra 2 til 8 personer. I nærområdet finnes flere restauranter og det er ca 5-10 min gange til strandområdet. God bussforbindelse fra dette området inn til Zadar gamleby.
Rolig strandferie i Zadar
ZBI-001Rimelige leiligheter på første rad til sjøen! 

Dette huset har perfekt beliggenhet for de som ønsker en rolig ferie i idylliske omgivelser ved sjøen! Huset ligger helt i sjøkanten og du kan gå rett ut for et morgenbad før frokost! Hage og grillplass. En leilighet for 4 personer og en liten leilighet for 2 personer.
Feriebolig sjøkanten Zadar
ZBI-002Fine leiligheter på første rad til sjøen! 

Flott beliggenhet med sjøen rett utenfor. Her kan man ta morgenbadet og nyte idylliske omgivelser. Tilgang til grillplass og ellers fine terrasser til hver leilighet. Vi har 5 leiligheter i dette huset, og de passer for fra 2 til inntil 8 personer.
Sommerferie i Zadar
ZBI-003Villa med direkte adkomst sjøen! 

Nyrenovert hus beliggende på første rad til sjøen, med hage, stor terrasse, grill og solsenger. Velutstyrt hus, med perfekt beliggenhet for de som søker ro og hyggelige omgivelser. Passer ypperlig for en vennegjeng eller 2-3 familier som reiser sammen, maks 10 personer.
Leie hus direkte adkomst sjøen Zadar Kroatia
ZBI-004Fine leiligheter på første rad til sjøen! 

Med super beliggenhet på første rad til sjøen har vi 4 fine leiligheter til leie. Leilighetene har romslige uteplasser og passer for fra 2 til maks 5 personer. Strandområdet starter rett utenfor huset!

Bo rett ved stranden  - Zadar Kroatia
ZBI-005Nær sjøen og stor terrasse! 

I et hus beliggende kun 100 meter fra sjøen har vi en lys og trivelig leilighet som kan romme mange. Leiligheten har stor terrasse med sjøutsikt. Godt valg for en stor familie!
Feriebolig i Kroatia med utsikt
ZBI-007Nærhet til sentrum og flere leiligheter i samme hus! 

I et hus beliggende i en koselig liten landsby noen kilometer utenfor Zadar har vi et nyere hus med leiligheter av forskjellig størrelse. Her bor du nær sentrum og heller ikke langt fra strand!
Bo nær sentrum og strand - Zadar Kroatia
ZBI-008Flott barnevennlig leilighet like ved stranden! 

50 meter fra stranden og nær sentrum av en liten hyggelig landsby sør for Zadar har vi en fin ny leilighet. Passer for inntil 6-7 personer, hvis barn i følget. Meget god standard, romslig terrasse og god beliggenhet! Et godt valg for en barnefamilie!
Barnevennlig ferie i Zadar Kroatia
ZBI-0092 romslige leiligheter nær sjøen! 

I dette huset som ligger i underkant 100 meter fra sjøen i kort gåavstand til en hyggelig landsby sør for Zadar, har vi 2 romslige leiligheter til leie. Passer for inntil 6 og 10 personer. Relativt nye leiligheter - så god standard!.
Leie feriebolig i Zadar
ZBI-010Kort avstand til sjøen - og store terrasser! 

Dette huset ligger i underkant 100 meter fra sjøen og i kort gåavstand til en hyggelig landsby sør for Zadar. Her har vi en stor leilighet med 4 soverom og med flotte terrasser, en romslig 1-roms leilighet og en studioleilighet for 3 personer. Blant annet et godt valg hvis man reiser flere i følge!

ZBI-013Studioleiligheter beliggende på første rekke til sjøen! 

Studioleiligheter med flott beliggenhet - sjøen er kun 20 meter unna. Ligger i en hyggelig liten landsby noen kilometer sør for Zadar.
Gangavstand til sentrum av landsbyen.
De fleste av leilighetene har nydelig sjøutsikt.
Terrasse med sjøutsikt Zadar
ZSU-001Fine leiligheter med stranden som nærmeste nabo! 

Leiligheter av ulik størrelse med plass til 2 - 4 personer, beliggende i en liten landsby noen kilometer sør for Zadar. Nydelig sjøutsikt, og praktbeliggenhet med stranden rett utenfor døren.
Leilighet til leie ved Zadar, Kroatia
ZSU-003Flott villa med eget grillhus og kort vei til stranden! 

Flott villa med nydelig beliggenhet i et rolig område rett ved stranden. Ligger i utkanten av en koselig, liten landsby ca. 1 mil sør for Zadar. Barnevennlig!
Passer ypperlig for barnefamilier. Plass for inntil 8 personer.


ZSU-004Ny koselig feriebolig med svømmebasseng rett ved havet 

Ny koselig feriebolig beliggende i umiddelbar nærhet til straden rett utenfor en liten landsby ca. 1 mil sør for Zadar. Huset passer for inntil 8 personer og har flott uteplass med svømmebasseng, solsenger og sittegruppe.  © 2009-2022 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser