SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


PRI-100

PRI-022

Søk ferieboliger i Primosten    Les om Primosten

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-20 av totalt 24 hus i og rundt Primosten
Feriebolig Beskrivelse Bilde
PRI-001Fine ferieleiligheter for 4-8 personer! 

Fine ferieleiligheter for 4-8 personer, den minste har nydelig utsikt over den gamle delen av Primosten og sjøen, den store har romslig terrasse! Rolig beliggenhet men gangavstand til alle fasiliteter i vakre Primosten.

PRI-005Fine leiligheter med store terrasser! 

Ferieleiligheter for 4-5 personer med god standard og store koselige terrasser. Huset ligger på en stor tomt i et rolig boligstrøk, ca 3-400m gange fra strand, restauranter, butikker, buss og øvrige fasiliteter.
Leiligheter med store terrasser - Primosten
PRI-007Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

I et hus beliggende i en rolig gate, 150m fra stranden, restaurant, butikker etc kan vi tilby to moderne leiligheter for inntil 4 og 5 personer. Her bor du få minutters gange fra gamlebyen med alle dens fasiliteter og flere fine strandområder.
Ferieleilighet nære stranden i Primosten
PRI-008Leilighet ute på den vakre halvøyen, med fantastisk utsikt! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi en pen leilighet med nydelig utsikt over sjøen til leie. Her bor du i vakre og sjarmerende omgivelser med få minutters gange til sjøen og den koselige havnen i Primosten.
Leilighet med utsikt i gamlebyen Primosten
PRI-0104 pene leiligheter, 30m fra sjøkanten! 

30m fra en av Primostens strender, og ca 5 minutters gange til gamlebyen har vi fire pene leiligheter til leie, egnet for inntil 5 personer. Nydelig utsikt over sjøen, seilbåtene og gamlebyen fra balkongen. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter!
Bo rett ved stranden i Primosten, Kroatia
PRI-016Stor barnevennlig leilighet med rolig beliggenhet! 

Romslige leiligheter for inntil 5 personer, i et hus beliggende ca 2-300m fra alt den vakre landsbyen Primosten har å by på: strand, restaurant, butikker etc. Stor terrasse og rolig boligområde. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter.
Barnevennlig leilighet til leie i Primosten
PRI-017Nyrenoverte, moderne leiligheter innredet i typisk dalmatiansk stil. 

Sjarmerende hus med to flotte, helt nyrenoverte leiligheter i vakre Primosten, passende for 2- 3 personer. Solrik terrasse. Rundt 5 minutter å gå til sjøen med klart, rent vann og badeplasser.
Leiligheter nære stranden i Primosten
PRI-018Sentral leilighet med kjempestor terrasse og nydelig utsikt! 

Drømmer du om en terrasse med nydelig utsikt, er denne leiligheten noe for deg. Her ser du hele gamlebyen i vakre Primosten, og utover stranden og havet. 2 minutters gange til stranden. Maks 4 personer.
Sentralt men tilbaketrukket fra strandpromenaden.
Bo sentralt i Primosten, stor terrasse og utsikt
PRI-021Beliggenhet ute på selve "osten"! 

I et hus beliggende ute på selve "osten" som utgjør gamlebyen i slående vakre Primosten har vi et hus med 2 fine leiligheter. Her bor du nær alt den vakre landsbyen kan tilby!
Leie leilighet gamlebyen Primosten
PRI-022Flott beliggenhet i gamlebyen! 

Huset ligger ute på selve "osten" som utgjør den vakre gamlebyen i Primosten som er avbildet på mange turistbrosjyrer fra Kroatia. Dette er et veldig sjarmerende område med trange brosteinslagte gater og små hyggelige restauranter. Her bor du nær alt, men likevel i rolig liten gate. Det er 3 leiligheter med flott sjøutsikt. Nær strand, restaurant og matbutikk!
Gamlebyen Primosten Kroatia
PRI-025Moderne leiligheter med basseng! 

I utkanten av den sjarmerende landsbyen Primosten kan vi tilby 2 nye og flotte leiligheter med basseng som leies ut samlet. Usjenert og flott uteområde som kun benyttes av disse to leilighetene. Det er totalt 7 sengeplasser. Meget god standard og gangavstand til den sjarmerende gamlebyen i Primosten.
Moderne leiligheter basseng Primosten
PRI-026Nye sentrumsnære leiligheter med god standard! 

I et rolig område, rett ovenfor den hyggelige og vakre landsbyen Primosten, har vi 3 fine leiligheter til leie. Huset er nytt og leilighetene er delikat innredet med god standard. 2-3 minutters gange til stranden og sentrum.
Bo rolig og sentralt i Primosten
PRI-027Fine leiligheter sentralt i Primosten! 

2 fine leiligheter med plass for til sammen 12 personer. Ligger sentralt i Primosten med kort gangavstand til alle fasiliteter.

PRI-007 ligger i samme område.
Leie bolig sentralt Primosten
PRI-028Flotte leiligheter med sjøutsikt i gamlebyen! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi et feriehus med 2 leiligheter for 4 og 6 personer med nydelig beliggenhet nær sjøen til leie.
Her bor du kun få meter fra sjøkanten, hvor du kan ta et forfriskende morgenbad i det krystallklare vannet.
Ferieleilighet sjøutsikt Primosten
PRI-029Velutstyrt hus med sjøutsikt i Primosten! 

Moderne og velutstyrt hus i 2 etasjer, med 2 soverom og 2 bad. Beliggende i rolig boligområde av Primosten. Plass for inntil 4 personer, og egner seg dermed svært godt for en liten familie eller 2 par på tur.

Feriehus i Primosten, Kroatia!
PRI-030Romslig leilighet med sentral beliggenhet i Primosten! 

Fin og velutstyrt leilighet med 2 bad, beliggende sentralt i Primosten med kort vei til alt. Huset ligger i en stille gate tilbaketrukket fra sjenerende støy.

Ligger i samme område som PRI-007 og PRI-027.
Feriebolig Primosten Kroatia
PRI-031Unik og idyllisk beliggenhet ved sjøen i vakre Primosten! 

Lekker og moderne leilighet med stor flott terrasse og fantastisk beliggenhet på en stor naturtomt, like ved strandområdet utenfor sentrum av Primosten. Her er det kort vei til morgenbadet!

PRI-033Lys og trivelig studioleilighet med super beliggenhet i gamlebyen! 

På den sjarmerende halvøyen i gamlebyen i Primosten har vi en flott studioleilighet med sengeplass til 2 personer. Her bor du midt i smørøyet med få minutters gange til sjøen, strand, restauranter og alt du behøver i ferien.
Studioleilighet i Primosten til leie
PRI-034Luksusterrasse for 2 personer med nydelig sjøutsikt! 

Studioleilighet for 2 personer med flott beliggenhet rett utenfor sentrum av sjarmerende Primosten. Det er bademuligheter fra oppmurte badebrygger ikke langt unna huset, mens nærmeste strand ligger ca 250m fra huset i retning av Primosten sentrum. Meget god standard.

PRI-035Lys og fin studioleilighet med flott beliggenhet nære sjøen! 

I hyggelig hus ved sjøen har vi en studioleilighet av god standard for 2 personer. Flott beliggenhet med få minutters gåavstand til strender, butikk, restauranter og den sjarmerende gamlebyen i Primosten.
Bo nære sjøen i Primosten


Side  


  © 2009-2022 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser