SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger
LUM-021
Søk ferieboliger i Lumbarda    Les om Lumbarda

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-8 av totalt 8 hus i og rundt Lumbarda
Feriebolig Beskrivelse Bilde
LUM-003Hus i nydelig område, med basseng, rett ved sjøen! 

Huset har 3 ferieleiligheter med store terrasser og nydelige utsikt til sjøen og det frodige terrenget rundt. Ypperlig område for deg som søker en rolig ferie i vakre omgivelser. Helt nytt basseng sesongen 2015!
Bo rett ved sjøen i Lumbarda
LUM-005Luksusleilighet på stranden! 

Med beliggenhet på første rad til sjøen, med en barnevennlig sandstrand rett foran huset, har vi en stor flott leilighet for inntil 8 personer med nydelig utsikt til sjøen til leie. Det er kort gangavstand til alle fasiliteter som er å finne i den familievennlige landsbyen Lumbarda.
Luksusleilighet på stranden i Kroatia
LUM-007Lekker luksusvilla med svømmebasseng, nær sandstrand og sentrum! 

For de som vil unne seg litt ekstra komfort i ferien har vi en lekker villa beliggende i et rolig og familievennlig område, kun 100m fra en barnevennlig sandstrand. Villaen er velutstyr og holder svært god standard. Privat svømmebasseng og stor, flott terrasse med nydelig utsikt til sjøen og vakker natur. 8 - 10 sengeplasser + barneseng.
Villa med svømmebasseng nær strand og sentrum av Lumbarda
LUM-011Flotte leiligheter beliggende i vakkert område rett ved sjøen! 

Huset har 6 ferieleiligheter med fantastisk utsikt til sjøen og den frodige naturen rundt. Her er det kort vei for en morgendukkert! Dette området er ypperlig for deg som søker en rolig ferie i naturskjønne omgivelser.
Ferie på øya Korcula i Kroatia
LUM-016Koselig hus med frodig hage og kort vei til stranden! 

Flott og velutstyrt hus med 4 soverom og 5 bad på første rad til sjøen. Har plass for inntil 9 personer, hvis barn i følget. Ligger rett i utkanten av Lumbarda sentrum, med kort vei til den fine sandstranden og til det hyggelige landsbysentrumet.
Huset er omgitt av en stor fin hage, og det er flere uteplasser å velge mellom - avhengig om man ønsker sol eller skygge. Det er også grill tilgjengelig.
Hus med frodig hage til leie, Kroatia
LUM-017Nydelig steinvilla sentralt i Lumbarda! 

Flott villa omgitt av en stor og frodig hage. Svært barnevennlig. Har plass for inntil 10 personer. Romslige uteplasser med sittegrupper og solstoler, samt god plass til lek. Ligger sentralt i Lumbarda med kort vei til barnevennlig strand og sentrum.
Barnevennlig villa sentralt i Lumbarda, Korcula
LUM-018Leiligheter beliggende i sjøkanten med nydelig utsikt! 

Huset ligger i sjøkanten, med bademuligheter rett utenfor døren. Det er 3 leiligheter i huset, med plass for totalt 10 personer.
Det finnes også en stor felles terrasse med nydelig sjøutsikt, møblert med bord og stoler slik at alle kan sitte samlet.
Terrassene i leilighetene er store, og omgitt av vakre blomster og trær - samtidig som man kan nyte den fantastiske sjøutsikten.
Egen badebrygge med solstoler rett nedenfor huset.
Lei en leilighet i sjøkanten på din neste ferie
LUM-021Hyggelig hus på første rad til sjøen med fantstisk utsikt! 

Romslig rekkehus for 8 personer med flere uteplasser og nydelig sjøutsikt. Ligger på første rad til sjøen i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula.
Rett nedenfor huset er finnes det en oppmurt brygge, så man trenger ikke gå langt for å ta morgenbadet. Det ligger et par restauranter i umiddelbar næhet til huset, og butikk og flere restauranter finner man i Lumbarda sentrum , som også er i gangavstand.
Ny ferien i Kroatia på denne terrassen med utsikt over sjøen.


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser