SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


FAZ-031

FAZ-035

FAZ-020
Søk ferieboliger i Fazana    Les om Fazana

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-17 av totalt 17 hus i og rundt Fazana
Feriebolig Beskrivelse Bilde
FAZ-002Leilighet i sentrum med takterrasse! 

Denne fine leiligheten ligger i sentrum av koselige Fazana og har fantastisk utsikt både mot sjøen og over sentrum fra terrassen som ligger på taket av huset. Leiligheten er godt utstyrt og har soveplass for inntil 6 personer. Maks 100 meter til nærmeste strand.


Leie leilighet Fazana takterrasse
FAZ-004Fine leiligheter med store terrasser og flott beliggenhet! 

Huset ligger inntil et grønt område like ved det fineste strandområdet i Fazana, og samtidig sentrumsnært. Huset har en romslig hage og passer supert for barnefamilier. 3 leiligheter i varierende størrelse for fra 2 til 6 personer. Romslige terrasser og tilgang til grill i hagen.
Feriebolig god beliggenhet Fazana
FAZ-005Leiligheter med basseng i rolig område! 

Dette huset har 4 koselige ferieboliger, hver for 2 - 4 personer. I den romslige hagen finnes svømmebasseng med solsenger og grillplass hvor alle kan samles. Rolig og pent boligområde, nær friareal/naturpark og strandområdet. Meget barnevennlig! Perfekt for flere familier som reiser sammen.

FAZ-020Leilighet i nydelig og velholdt hage, - sentral beliggenhet! 

Koselig, liten leilighet med tilgang til velstelt hage i utkanten av sentrum i den idylliske landsbyen Fazana. Her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva stedet har å by på. Romslige terrasser og grill.


Ferieleilighet Fazana sentralt hage
FAZ-021Moderne leilighet et steinkast fra stranden! 

Denne nyoppussede og moderne leiligheten ligger bare 70 m fra stranden og kun 150 m til sentrum av idylliske Fazana. Leiligheten passer for inntil 5 personer og har meget god standard.


Bo nære stranden i Fazana Kroatia
FAZ-022Leiligheter med moderne standard og sentral beliggenhet! 

2 flotte og moderne innredede leiligheter som har veldig god beliggenhet i den idylliske landsbyen Fazana. Her er det gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva stedet har å by på. Sjøutsikt fra terrassen i den ene leiligheten.


Feriebolig Fazana god standard
FAZ-023Sentral og romslig toppleilighet! 

Hyggelig toppleilighet i kroatisk stil. Plass for opp til 6 personer. Her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva Fazana har å by på.
Leie leilighet Fazana ferie
FAZ-024Hyggelig og sentral leilighet rett ved stranden! 

Sjarmerende leilighet i kroatisk stil med super beliggenhet kun 70 meter ifra stranden og 150 meter ifra sentrum av idylliske Fazana. Leiligheten passer for opp til 4 personer.
Bo rett ved stranden i Fazana
FAZ-025Leiligheter med god beliggenhet og flott hage! 

Fine leiligheter med flott hage og god beliggenhet i rolig boområde. Passer for opp til 8 personer. Kort gåavstand til både strand og sentrum av idylliske Fazana. Tilgang til felles uteområde med grill.
Fazana leiligheter hage
FAZ-026Leiligheter med meget sentral beliggenhet, på første rad til sjøen 

I den idylliske feriebyen Fazana har vi hus med to leiligheter med super beliggenhet kun 80 m til sjøen og stranda. Leilighetene er av ulik størrelse og passer for 2 til 3 personer.
Ferieleilighet ved sjøen Fazana
FAZ-027Fine og sentrale leiligheter i hus med stor hage! 

I den hyggelige feriebyen Fazana har vi hus med 3 fine leiligheter av ulik størrelse for 2 til 6 personer. Sentralt beliggende med få minutters gange til både sjøen, strand og sentrum.
Sentral ferieleilighet i Fazana
FAZ-031Leiligheter med flott beliggenhet i familievennlige Fazana! 

Fine leiligheter med sentral beliggenhet i den hyggelige, lille landsbyen Fazana på Istria. Dette er barnefamilienes paradis nord i Kroatia. Her er det flotte strandområder som strekker seg kilometer etter kilometer, og vannet er krystallklart som overalt ellers i Kroatia.
Huset ligger i et rolig boligområde, kun en kort spasertur unna den flotte stranden, og i gangavstand fra det hyggelige landsbysentrumet, med sine fargerike hus og koselige kafeer og restauranter.


Ferie i Fazana for hele familien
FAZ-032Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

Hus med 4 fine ferieleiligheter, beliggende i et rolig og hyggelig boligområde med kort gange til sjøen og strand. Leilighetene er i ulik størrelse og passer for 2-7 personer. Alle leilighetene har terrasse samt tilgang på fin felles uteplass med sittegruppe og tilgang til grill i hagen.
Sentral feriebolig Fazana Kroatia
FAZ-034Flotte leiligheter med basseng! 

I gåavstand fra den sjarmerende landsbyen Fazana kan vi tilby 5 fine leiligheter i hus med basseng. Noen av leilighetene har direkte tilgang til bassenget fra terrassen. Flott felles uteområde og velholdt hage. Ypperlig for barnefamilier.
Leiligheter basseng Fazana familieferie
FAZ-035Supre sentrumsnære leiligheter med basseng! 

Flott feriekompleks med flere leiligheter beliggende i kort gåavstand til både sentrum og til stranden. Leilighetene ligger i et boligområde med flotte turmuligheter og store grøntarealer hvor en kan slappe av. Huset er forholdsvis nytt og standarden er svært god. Felles basseng i hagen.

FAZ-036Fine leiligheter i hus nære sjøen og sentrum! 

Hus med flotte ferieleiligheter med super beliggenhet i rolig boområde i Fazana. Her bor du kun få minutters gange til sjøen, nærmeste badeplass og den sjarmerende gamlebyen. Leilighetene er av ulik størrelse og passer for 2-6 personer.
Fazana - en perle nord i Kroatia
FAZ-100Leilighet for inntil 6 personer, med koselig terrasse og eget basseng! 

Hyggelig leilighet, beliggende i en liten koselig landsby utenfor Fazana. Pent opparbeidet hage, flere koselige uteplasser og basseng. Passer for to par eller en familie på inntil 6 personer.
Kort gangavstand til landsbysentrum hvor man finner baker og en liten nærbutikk.
Leie leilighet basseng Kroatia nord


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser