SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


CAV-012

CAV-018

CAV-032
Søk ferieboliger i Cavtat    Les om Cavtat

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-20 av totalt 28 hus i og rundt Cavtat
Feriebolig Beskrivelse Bilde
CAV-003Flott beliggenhet på første rad til sjøen! 

Med perfekt beliggenhet og med nydelig utsikt fra terrassene har vi 2 fine leiligheter for inntil 4 personer. Huset er plassert mellom den vakre landsbyen i Cavtat og hovedstranden, så her har man alle fasiliteter innenfor få minutters gange.
Terrasse med utsikt til sjøen, Cavtat
CAV-005Nye leiligheter med flott sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

I et hus beliggende i åssiden ca 200m fra sjøen og 300m fra sentrum av vakre Cavtat, kan vi tilby flere nyere leiligheter med god standard og nydelig sjøutsikt fra terrassen.
Utsikt Cavtat, Kroatia
CAV-006Leiligheter med sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

2 flott beliggende leiligheter for inntil 3 personer med sjøutsikt fra terrassen. Leilighetene ligger på en høyde ca 200m fra sjøen og ca 5 minutters gange fra sentrum av koselige Cavtat.
Leilighet sentralt i Cavtat
CAV-012Sjarmerende leilighet i gamlebyen med sjøutsikt! 

Flott steinhus med koselig leilighet og nydelig utsikt fra terrassen. Huset befinner seg i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk.
Ferieleilighet i gamlebyen Cavtat
CAV-013Barnevennlig hus i den sjarmerende gamlebyen! 

I et rolig og bilfritt område i den sjarmerende gamlebyen i Cavtat har vi et hyggelig hus med romslig uteplass i en frodig hage, kun 100m fra sjøen og en liten strand, og ca 300m fra sentrum. Huset inneholder 2 store leiligheter for inntil 7 og 8 personer som leies ut samlet. Maks 15 personer.
Ypperlig for 2 familier som reiser sammen.
Barnevennlig hus - Cavtat, Kroatia
CAV-016Koselige studioleiligheter, 150m fra sentrum og sjøen! 

Flere små leiligheter av god standard for 2-3 personer med sentral beliggenhet, ca 150m fra sentrum av Cavtat og sjøen. Noen av leilighetene har utsikt over sjøen og byen, noen har utsikt til hagen. Hver leilighet har hyggelig terrasse på bakkeplan og det er store arealer i hagen som kan benyttes.

Ypperlig hus for par eller store grupper. God standard med aircondition og trådløs internet forbindelse.
Studioleilighet nær sentrum i Cavtat
CAV-018Koselig hus med nydelig utsikt, nær stranden! 

Sjarmerende hus beliggende 150 m fra sjøen og ca 5 minutters gange fra hovedstranden i den vakre byen Cavtat. Huset er velutstyrt med bl.a AC i alle soverom og holder generelt meget god standard. 2 store terrasser med flott utsikt over sjø og vakker natur.

Et ypperlig hus for 2 familier på tur eller vennegjeng!
Feriehus med nydelig utsikt!
CAV-019Leiligheter i gamlebyen med høy standard! 

I et flott hus 100m fra sjøen, tilbaketrukket fra promenaden og sentrum av Cavtat, har vi 3 leiligheter av meget god standard til leie. Leilighetene disponerer en kjempestor terrasse, samt et par mindre uteplasser.
Dette huset er et veldig godt alternativ hvis man reiser mange i følge.
Leilighet i gamlebyen Cavtat, høy standard
CAV-022Leiligheter med god standard 20m fra sjøkanten! 

Langs den vakre promenaden i Cavtat, har vi et hus med 6 nye og fine leiligheter til leie på første rad til sjøen i en frodig og vakker bukt. Leilighetene har meget god standard og flott utsikt over bukten!
Feriebolig i sjøkanten, Cavtat
CAV-023Leilighet med flott beliggenhet og utsikt! 

Fra denne leilighetens romslige terrasse har du nydelig utsikt over bukten hvor småbåtene holder til, og den frodige naturen i området. Leiligheten ligger i åsen mellom sentrum og den lengste stranden i Cavtat. Det er ca 100m til sjøen, 400m til stranden og sentrum.

Leiligheten har sengeplass for maks 6 personer.
Cavtat - fltot beliggenhet og utsikt
CAV-025Små, pene leiligheter og rom for 2-3 personer! 

Fine leiligheter og rom til leie for 2-3 personer i et velholdt hus beliggende 300m fra sjøen og sentrum av Cavtat. Huset ligger i åssiden, ca 5 minutters gange til sjøen og sentrum av gamlebyen i Cavtat. Langs sjøen går en hyggelig promenade som fører til hovedstranden i byen.
Rimelig leilighet i Cavtat, Kroatia
CAV-029Unik mulighet: Hus i gamlebyen med flott terrasse og sjøutsikt! 

Trivelig hus i gamlebyen med nydelig sjøutsikt fra terrassen. Huset ligger i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og det er ingen biltrafikk.

Hus til leie gamlebyen Cavtat
CAV-030Toppleilighet med fantastisk utsikt! 

Leiligheten ligger i åsen ovenfor sentrum av Cavtat med nydelig utsikt over byen og havet fra terrassen. Kort gangavstand til det meste, ca 300 m fra sjøen og sentrum. Sengeplass for 4-6 personer og meget god innvendig standard.
Ferie for hele familien i Cavtat
CAV-031Flott beliggenhet nær sentrum og 70m fra sjøen! 

I 2 hus beliggende på samme tomt kun 70m fra sjøen og den vakre promenaden i Cavtat har vi flere fine leiligheter til leie for fra 2 til 5 personer. Meget god standard og beliggenhet. Det er ca 200m til hovedstranden i Cavtat og 300m til sentrum av den idylliske byen.
Feriebolig nær sentrum og sjøen
CAV-032Flott beliggenhet og utsikt! 

Denne leiligheten passer for inntil 4 personer og ligger i åsen like ovenfor en vakker bukt nær koselige Cavtat sentrum. Nydelig utsikt mot sjøen og det frodige området.
Kun 200 meter til stranden.
Terrasse med utsikt over Cavtat
CAV-036Små fine leiligheter med flott utsikt, nær sentrum! 

I et hus beliggende i åsen ovenfor vakre Cavtat sentrum har vi 4 fine leiligheter til leie. Alle leilighetene er for inntil 3 personer og har fine terrasser med utsikt.

CAV-038Trivelige leiligheter i idylliske omgivelser! 

Sentralt beliggende i idylliske Cavtat sentrum har vi 2 lyse, trivelige leiligheter til leie for 2-3 personer. Huset ligger i frodige omgivelser, rett ved den sjarmerende gamle delen av byen. I gamlebyen er det trange steinlagte smug med små, koselige hus og frodige hager. Fra dette huset er det meget kort gangavstand til alle fasiliteter.

CAV-041Koselig og barnevennlig leilighet med kort vei til stranden! 

Trivelig leilighet med idyllisk terrasseplass med grill og direkte adkomst hage. På 2-3 minutter er man nede ved sjøkanten og hovedstranden i Cavtat. Hyggelig spasertur langs sjøen inn til sentrum. Ypperlig leilighet for familie med små barn.

CAV-042Fin leilighet med flott beliggenhet nær sentrum og sjøen! 

Trivelig leilighet med super beliggenhet med kort vei til sentrum og sjøen. På 5 minutter er man nede ved sjøkanten og kan følge den koselige promenaden langs sjøen til stranden og sentrum.

CAV-043Flotte leiligheter sentralt i gamlebyen! 

I et hyggelig, flott og sjarmerende steinhus beliggende i gamlebyen av Cavtat, har vi to leiligheter; en stor og flott leilighet over to plan for inntil 11 personer og en mindre leilighet for inntil 4 personer. Huset ligger kun 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, og det er ingen biltrafikk. Perfekt for flere som reiser sammen, med stor fin uteplass med grill/peis.Side  


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser