SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalingerBAV-005

BPR-003
Søk ferieboliger i Baska Voda    Les om Baska Voda

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-17 av totalt 17 hus i og rundt Baska Voda
Feriebolig Beskrivelse Bilde
BAV-001Koselige leiligheter med fantastisk sjøutsikt! 

I et pent nytt hus, beliggende ca 200m fra sjøen, stranden og sentrum av den idylliske byen Baska Voda, kan vi tilby flere koselige leiligheter med meget god standard og vid sjøutsikt fra terrassen. Rimelige priser!

Ferie i Baska Voda Kroatia
BAV-003Nye pene leiligheter med sentral beliggenhet og fin utsikt! 

Stort hus med 8 leiligheter av god standard, alle med romslige terrasser og flott utsikt. Huset ligger rett ovenfor sentrum av den koselige lille byen Baska Voda og her er det kort gangavstand til en rekke trivelige restauranter, kaffebarer, strand og øvrige fasiliter stedet kan by på.
Utsikt terrasse Baska Voda
BAV-005Store leiligheter og fin utsikt! 

I et hus beliggende nær sentrum og strand i flotte Baska Voda har vi fine og godt utrustede leiligheter til leie for 6 til 8 personer. Også veldig fine å kombinere hvis man er en stor gruppe siden den ene leiligheten har en veldig stor terrasse - med fantastisk utsikt. Kun utleie lørdag - lørdag i høysesong.
Leie leilighet Baska Voda utsikt
BAV-009Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

Hyggelige leiligheter for 2-5 personer i sentrum av Baska Voda. Alle med egen privat terrasse eller balkong. I tillegg finnes det en flott grillplass med sittegruppe i felles uteområde, og huset egner seg derfor ypperlig hvis man reiser flere sammen.
Huset ligger i 2. rekke fra sjøen - så her er det kort vei til morgenbadet.
Sentrale ferieleiligheter Baska Voda
BAV-012Leiligheter med meget sentral beliggenhet! 

Beliggende nær sentrum og strand i flotte Baska Voda har vi 2 leiligheter til leie for inntil 4 og 6 personer. Her bor du midt i "smørøyet" i den vakre byen Baska Voda, med kun et par minutters gange til stranden og øvrige fasiliteter.
Sentralt leilighet Baska Voda, Kroatia
BAV-014Moderne leilighet med sentral beliggenhet og sjøutsikt 

I et hus beliggende ca. 100 meter fra sjøen og stranden og ca. 200 meter fra sentrum av vakre Baska Voda har vi en romslige og moderne leilighet for 6-8 personer. To balkonger og sjøutsikt.
Moderne leilighet Makarskakysten
BAV-015Sjarmerende steinhus med meget god beliggenhet sentralt i Baska Voda! 

Sjarmerende og svært velholdt hus med hyggelig hage beliggende i en rolig gate kun et steinkast fra sjøen og promenaden i vakre Baska Voda. Kort vei til vakre strender og alle fasiliteter i byen. Leies ut som hel villa eller som separate leiligheter.
Egner seg supert hvis man er flere som reiser sammen da to av leilighetene deler en kjempestor terrasse hvor man kan samles.
Privat parkering kan ordnes på forespørsel, mot en avgift.
Sentralt hus Baska Voda
BAV-016Koselig hus i frodig hage, sentralt i vakre Baska Voda! 

Hus med 3 leiligheter beliggende i et koselig og velholdt hus med frodig hage. Her bor man i en rolig, frodig oase midt i smørøyet av den vakre byen Baska Voda, med den flotte stranden og alle fasiliteter rett rundt hjørnet. Huset kan leies samlet som en villa, eller som separate leiligheter.
Leie hus hage Baska Voda
BAV-0173 flotte og moderne leiligheter med meget god beliggenhet sentralt i Baska Voda! 

Lekre leiligheter beliggende i et hus plassert i en rolig gate sentralt i Baska Voda. Kort vei til både stranden og sentrum. Det er 3 leiligheter i huset, og et fint alternativ hvis man er flere som reiser sammen.

I september tilbyr huseier gratis frokost i eiers restaurant.
Familieferie i Baska Voda
BPR-001Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

I en koselig landby, med slående vakre omgivelser, på Makaraska rivieraen har vi nye leiligheter for 2 - 6 personer med tilgang på basseng og kort gangvei til en lang nydelig strand til leie. Kort gange også til flere gode restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!
Ferieleilighet Kroatia basseng
BPR-003Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, vakker strand! 

I en vakker landsby rett utenfor Baska Voda på Makarskakysten, har vi nye leiligheter for 2 - 5 personer med tilgang på basseng til leie . Kort gangvei til en lang nydelig strand, restauranter, butikk, lekeplass, ballbinge og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!
Makarskakysten leilighet basseng
BPR-004Flotte leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

Litt utenfor Baska Voda ligger en vakker liten landsby og her har vi flotte leiligheter for 2 - 6 personer til leie. Kort gangvei til en lang nydelig strand og tilgang på basseng. Det er også kort avstand til restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Fantastisk turområde!
Reis til vakre Makarskakysten
BPR-005Leiligheter med flott beliggenhet! 

Noen kilometer utenfor Baska Voda, i en sjarmerende liten landsby, har vi leiligheter for 2 til 6 personer til leie. Det er kort gåavstand til en lang nydelig strand og kort gange også til restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde.
Feriebolig på Makarskakysten
BPR-006Fine leiligheter med god beliggenhet og flott sjøutsikt! 

Hus med 3 leiligheter beliggende i den koselige, familievennlige landsbyen Promajna på den vakre Makarskakysten. Det er en stor og to mindre leiligheter i dette huset. Passer godt hvis man reiser flere sammen, da det er store terrasser i leilighetene. Kort vei til stranden og landsbysentrum
Ferie Promajna Kroatia
BRE-001Hus med prima beliggenhet og flott utsikt! 

Dette huset ligger supert til, i det vakreste og mest ettertraktede strandområdet på Makarska-kysten. Brela er kjent for sine nydelige strender med krystallklart vann og ekstremt frodige natur. Vi har her et hus med flere leiligheter til leie, 2 minutters gange fra sjøen.
Leie leilighet Brela Kroatia
BRE-002Leiligheter i meget populært område, 50m fra sjøen! 

Rett ovenfor promenaden, i det meget populære strandområdet i Brela, har vi leiligheter med fine terrasser og sjøutsikt til leie. Her bor du rett ved kilometervis med fantastiske strender og har landsbyens fasiliteter rett rundt hjørnet.
Brela er litt mindre enn Baska Voda, og er kjent for sine flotte strender. Det er relativt mange restauranter å velge mellom i Brela, men ønsker man et noe større utvalg ligger Baska Voda kun ca 30 minutters spasertur unna.
Utsikt Brela
BRE-004Fine leiligheter med nydelig sjøutsikt, og kort vei til stranden! 

Leiligheter med super beliggenhet rett ved vakre strender. Huset ligger mellom Brela og Baska voda slik at man kan nyte godt av begge stedenes fasiliteter. Leilighetene er for 2-4 personer - og alle har nydelig sjøutsikt fra terrassene.
Leilighet ved stranden Brela, Makarska riviera


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser