SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


ORB-002

ORB-011


Se flere boliger  
Leiebetingelser   

Søk på feriebolig
 
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
  Litt usikker på hvordan du søker?

Under Spesifisert søk kan du velge stedet du er interessert i, hvor mange personer dere er i følge og eventuelt ønske om sjøutsikt og aircondition. Trykk så "Søk"-knappen og du vil få frem de ferieboligene som fyller dine kriterier. Desto mer du fyller ut før du søker - desto mer spesifisert opp mot dine ønsker er den boliglisten som kommer frem.

Du kan også gjøre tilsvarende søk via kart: Ved å trykke på jordkloden litt lenger til venstre på denne siden kommer du inn på et kart over våre utvalgte perler i Kroatia. Flyplassene er her merket med fly. På kartet kan du trykke deg videre inn på et sted du finner interessant og da får du opp ferieboliger på dette stedet. Herfra kan du igjen velge å gå videre inn på linken "Søk feriebolig" på denne siden, slik at du får opp kun de ferieboligene på dette stedet som oppfyller dine krav.

Når du får opp en liste over aktuelle ferieboliger, kommer du videre inn på detaljert informasjon om boligen ved å trykke på feriebolig-nummeret eller det tilhørende bildet.

Som en pekepinn på leilighetens standard har vi kategorisert våre leiligheter i gruppene god, meget god og svært god. En totalvurdering av beliggenhet, utsikt, innvendig stil og utstyr er tatt med i betraktningen. Vurdering av standard vil alltid være subjektiv og vår vurdering er derfor kun ment som et hjelpemiddel til å velge leilighet.

Bestille gjør du ved trykke på "Bestill her" knappen som du finner i pristabellen på hver feriebolig. Vi minner om at bestillingen er bindende hvis boligen du bestiller er ledig (les Leiebetingelser før du bestiller). Sett gjerne opp alternative boliger som du ønsker å bestille hvis ditt førstevalg ikke er ledig. Husk i så fall prioritert rekkefølge.

Dersom ferieboligen er ledig for ønsket periode, sender vi deg bestillingsbekreftelse på mail i løpet av 1-2 virkedager. Bestillingen anses da som bindene. Hvis bestilt feriebolig er opptatt, vil vi sende et uforpliktende forslag til alternativ bolig.

Har du ikke fått svar fra oss innen 1-2 virkedager så send oss ny mail: det hender dessverre at e-post ikke når frem. Har du eventuelt spørsmål til oss, så ber vi deg gå inn på "Kontakt oss"-skjemaet som ligger under menyen "Om oss".

Lykke til i jakten på din perle og feriebolig!  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser